Coronakritiske Brian kæmper mod mundbind og tvangsfjernelser

Brian Dahl er ikke bange for at skille sig ud og være den, han er. Han har
spillet sækkepibe siden 2011, og hvis han bliver valgt ind i byrådet, vil han
gå igennem alle lokaler i Aalborg Kultur og Kongres Center, hvor de andre
partier sidder efter valgfesten og spille “Scotland the Brave”. Foto: NordJyske.dk

Brian Dahl fra Frihedslisten mener, at der er for få ‘rigtige mennesker’ i politik, og det skal der laves om på. Ifølge ham er de bedste politikere dem, der ikke gider at være det. Det inkluderer ham selv.

Jeg har følt mig politisk magtesløs i en årrække. At skulle stemme på det ene eller det andet parti har været forbundet med for mange kompromisser. De kompromisser er jeg ikke nødt til at indgå som kandidat for Frihedslisten.

Brian har været selvstændig som ledelseskonsulent fra 2019- Før det har han været leder i forskellige virksomheder igennem 22 år, heriblandt Grundfos.Når jeg ser på den måde, vi leder på i Danmark, er min oplevelse, at det er meget hierarkisk, magtdomineret og ikke
ligeværdigt. Den er simpelthen ikke tidssvarende. Jeg kan jo se, hvor mange mennesker, der ikke trives på arbejdspladsen, siger Brian.

Hans arbejdsliv har bragt ham til Canada, Singapore og Grønland, hvor han har boet og gjort karriere indenfor Software-branchen, som i sin tid startede, da Brian var en del af
‘Mobileventyret’ i Nordjylland. I dag bor han i Aalborg SØ med sin kone og indtil for nyligt sin datter, som for kort tid siden er flyttet hjemmefra.

Hans virke som leder har givet ham nogle kompetencer, som ifølge ham gør, at han er godt rustet til at træffe store beslutninger, og hvad endnu vigtigere er for Brian – det har
givet ham evnen til at tilsidesætte sit ego og lytte.

– Vi omfavner ikke hele mennesket. Jeg har tit hørt ledere sige,
at deres job er at gøre sig selv mere overflødig, men jeg ikke
mødt ret mange, der virkeligt mener det eller udfører den
tankegang i praksis.

Den ledelsesstil er ifølge Brian også symptomatisk for, hvordan
vores folkevalgte agerer på. Han vil have magten og
indflydelsen tilbage til den enkelte.

Læs hele artiklen i nordjyske.dk her (bag betalingsmur)

Se Brian Dahls profil her på Frihedslisten.dk: https://frihedslisten.dk/brian-dahl/


Kærestepar i Værløse stiller op til kommunal- og regionsrådsvalg

Furesø Avis (Sjællandske medier) har skrevet om Katjalivah og Flemmings kandidatur til Furesø Kommunes byråd og til Region Hovedstadens regionsråd.

Flemming Blicher og Katjalivah Elleyhansen

Læs artiklen her: https://sn.dk/Furesoe/Kaerestepar-stiller-op-for-Frihedslisten-/artikel/1482365

Corona-skeptiker står bag ny liste ved kommunal- og regionsrådsvalget

Jyllands-Posten har skrevet en artikel om Frihedslistens tilblivelse.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13374044/coronaskeptiker-staar-bag-ny-liste-ved-kommunal-og-regionsraadsvalget/

I flere uger larmede demonstranter med potter og pander uden for Christiansborg for at gøre opmærksom på deres vrede over regeringens coronarestriktioner. Flemming Blicher var en af hovedarrangørerne af de demonstrationer. Nu stiller han op i politik. Arkivfoto: Annika Byrde/Ritzau Scanpix.

I alle fem regioner og i en fjerdedel af landets kommuner vil Frihedslisten være at finde på stemmesedlen. Initiativtageren er en af arrangørerne bag de larmende pottepande-demonstrationer på Christiansborg Slotsplads.

Når vælgerne den 16. november går til stemmeurnerne, vil Frihedslisten være på stemmesedlen i 25 kommuner og til alle fem regionsrådsvalg.

Initiativtageren til listen er den 53-årige corona-skeptiker Flemming Blicher, der er en af hovedarrangørerne af de larmende pottepande-demonstrationer mod epidemiloven og coronarestriktionerne foran Christiansborg.

»Da WHO erklærede en pandemi, var jeg meget kritisk,« siger Flemming Blicher, der selv stiller op i Furesø Kommune og i Region Hovedstaden.