Bankkartellet: Slut med “Øl, fisse og hornmusik”

Bankernes overvågning antager nye højder

Som bankkunde i Danmark – og hvem er ikke det(?) – så skal man finde sig i et helt ufatteligt højt niveau af indblanding, fra bankens side, i dybt private sager. Som fx. den revisor i en Ekstra Bladet artikel, som blev spurgt af banken om, hvad han bruger de 1.000 kr. til, som han hæver tre gange om året. Og når han så svarer “øl, fisse og hornmusik!” så vurderer banken, efter 25 års relation, at de ikke længere vil have ham som kunde!

Uviklingen er på vej mod totalovervågningssamfundet, hvor samspillet mellem lovgiverne inde på Christiansborg, og deres PPP (Public Private Partnerships) venner indenfor Bankkartellet, sætter borgeren stolen for døren, når borgeren selv vil vælge hvordan han/hun vil leve sit liv..

Se Ekstra Bladets artikel, om revisorens oplevelse med sin bank, her.

Hvordan skaber bankkartellet pengene?

Der er mange der tror, at penge er et gennemreguleret område, hvor ingen banker kan gøre noget som helst i retning af, at fifle med pengene for egen vindings skyld. Sandheden er lige det modsatte: Bankerne fifler med pengene af livets lyst, og det er kun borgerne, der, i sidste ende, taber på denne fiflen.

Hvor kommer pengene fra som bankerne våger over, og som de tilbyder dig imod en klækkelig rente? Hvem skaber pengene, og hvordan skabes de?

Det er spørgsmål som Michael Kastis og Flemming Blicher forsøger at svare i nedenstående video:

Bankerne kan programmere dine penge med CBDC

Hvis du troede at bankernes overvågning af dig stoppede her, så skal du til at tro om igen. For centralbanker er igang med deres helt store satsning, som også forklarer hvorfor de gerne vil af med kontanterne. Central Banks Digital Currency (CBDC) er deres våde drøm, for CBDC muliggør bankernes totale kontrol med hvad du bruger dine penge på: Det kan snart være slut med ØL, FISSE og HORNMUSIK, det afhænger nemlig af om din bank vil tillade det!

Læs dette tidligere blogindlæg på Frihedslistens nyhedsblog om CBDC:

State of Control – The Documentary

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.