Danmarks sande helte og heltinder

Danske læger, forskere og virologer som er kritiske overfor corona tiltagene

Skrevet af Flemming Blicher

Som kritiker af regeringens corona tiltag, så har man ofte hørt disse sætninger: “Men, hvis du skulle have ret i at mundbind ikke virker/vaccinerne giver bivirkninger/PCR testen ikke virker/SARS-COV-2 stammer fra et laboratorium/osv., hvorfor er der så ikke flere eksperter, læger og professorer der siger fra. Vi har jo mange tusinde af dygtige læger herhjemme, og der må jo i det mindste være nogle af dem som kan se, at der i så fald er noget galt?!”

Det er der også! 

Men, pressen og de øvrige medier vil bare ikke give dem noget ordentlig taletid!

Jeg skrev i slutningen af februar 2023 et Facebook opslag for at inviteret mine næsten 5000 Facebook venner til at nævne navnene på alle de danske læger og forskere som har italesat nogle af problematikkerne ved corona restriktionerne og de såkaldte vacciner.

Det blev til en liste som aldrig kan blive helt opdateret, for der kommer hele tiden nye læger, professorer og forskere til, som åbent erkender at der foregår noget som ikke gavner folkesundheden. De første 30 er listet herunder med deres titler:

Pensioneret (2021) overlæge i klinisk immunologi Kim Varming; Speciallæge i anæstesiologi Henrik Isaksen Dietz; SDU-professor i Global Sundhed Christine Stabell-Ben; Speciallæge i almen medicin Claus Hancke, Læge, Dr. Med. og forsker Peter Gøtzsche; Overlæge, HD(O), Dr. Med. Søren Schifter; Cand. Med. og autoriseret læge Vibeke Manniche, Dr. Med. Anastasia Maria Loupis; Dr. Med, Professor, forfatter og politiker(C) Jacob Rosenberg; Speciallæge i psykiatri Mia Gall Grandahl; , Dr.med. og specialeansvarlig overlæge Christian Akim Jacobsen; Dr.med, Ph.D. privaltpraktiserende speciallæge i internmedicin og kardiologi; Jørn Bech Laursen; Speciallæge i psykiatri Inger Ros; Virolog og professor Christian Kanstrup Holm; Speciallæge i pædiatri og klinisk lektor Tim Kristensen; Læge og forfatter Thomas Teglgaard; speciallæge i samfundsmedicin, Ph.d. om kvinder og hiv-infektion og tidl. direktør i Sundhedsstyrelsen Else Schmidt; Læge, holistisk læge og akupunktør Kurt Lindekilde; speciallæge i almen medicin og sundhedsantropolog Aselya Nielsen; Læge og direktør for IOM-klinikken Katrine Flindt; Cand. Med. psykoterapeut og forfatter Mette Maja Mouritzen; Speciallæge i almen medicin og heilpraktiker Anna Iben Nørgaard Hollensberg; Tidligere praktiserende læge Stig Gerdes; Læge og foredragsholder Carsten Vagn; Praktiserende læge Jan Værnet; Ph.D og dyre virolog Per Have; Speciallæge i almen medicin Stig Ekkert; Læge, kiropraktor og heilpraktiker Trude Simonsen; Læge Helene Bjerno; Speciallæge i almen medicin Karin Lohse Fryd Nilsson; Privat praktiserende læge Pernille Knudtzon;

Fire Læger, med Kim Varming i spidsen, startede helt tilbage i oktober 2020 en underskriftindsamling. Indsamlingen startede et par måneder før der kom Covid-19 såkaldte vacciner på markedet, så man må formode at mange af lægernes, og andre kritikeres, fokus, i nogen grad er flyttet over på de farlige såkaldte vacciner. Alligevel viser indsamlingen, både ved sin ordlyd og ved antallet af underskrifter, at mange læger, meget sundhedspersonale og andre i befolkningen, allerede på daværende tidspunkt var kritiske. Nedenstående er ordlyden af underskriftindsamlingen, som ved udgangen af 2022, har fået næsten 40.000 underskrifter (der ikke kun inkluderer læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale!):

 

Lægernes underskrift indsamling

Du kan finde underskriftindsamlingen her! (du kan stadig skrive under:)

 

Vi lever i en tid hvor der eksisterer en fascistoid tilgang til sundhed, og hvor de lægefaglige eksperter risikerer at få deres karrierer smadret af sundhedssystemet, hvis de ikke retter ind til højre. 

Derfor mener jeg at alle de ovenstående læger, professorer og forskere, og alle dem som ikke er nævnt, er Danmarks sande patrioter, som har vist at de er klar til at ofre dem selv, deres karrierer og deres fremtidige velstand, for at befolkningen skal kende sandheden om corona og sandheden om sundhedssystemet. De kan simpelthen ikke hyldes nok! Danmarks sande helte og heltinder! 

 

(Denne nyhedsblog er et uddrag af en bog af Frihedslistens formand Flemming Blicher med titlen “Illusionen om Danmark – De tre forbandede år” som udkommer i foråret 2023)

 

Gik du glip af disse tidligere indlæg på Frihedslistens nyhedsblog?

Aktstykke 150 – Langtidsvirkningerne af vaccinerne kendes ikke

Danskerne og Europæerne dør som fluer!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.