Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Bornholms Storkreds

Charlotte Petersen

Lidt kort om mig.

Jeg er kvinde slut i fyrrerne, mor til 2 store drenge, bosiddende i Hellerup, jeg har som barn boet og gået mine skoleår i Herlev, på Hjortespringskole.

Jeg er selvstændig, og driver et kontorhotel, hvorfra jeg har udlejning af bl.a kontorpladser samt divs., administrative opgaver m.m.

Jeg er opdraget som, en dansk dansende lykkelig pige, Det var ikke godt at se nyheder førend jeg nåede mine 16 år, der var da ingen grund til at jeg skulle tage stilling og bevidne alverdens ulykker, vi er jo heldige, og lever i Danmark, som De lykkeligste på denne jord.

Det har tydeligvis ændret sig siden!

 

Hvad er din baggrund for at stille op?

Vi, i Frihedslisten, blev ikke opstillings berettiget som parti, Derfor valgte vi at opstille `Løsgående` kandidater i alle 10 storkredse, set som vores mulighed for at oplyse, om hvad vi hved, og vise folket, at vi godt tør at sige det højt.

Hvorfor lyver Mette?

Vi skal have mennesker til at være tage vores andres behov, som forstår at mennesker er individuelle og at de arbejder for folket og ikke for staten/regenten.

Min Frihed til at sige, hvad der passer mig, og som vi er `lært`, vores grundlovssikret ret, får mig til at råbe, RYST POSEN, som i en kedelig omgang banko og samtidige oplyse om, at kejseren ingen klæder har på.

Mine drenges fremtid, De om nogle, kommer til at stå til regnskab for nutidens handlinger og direkte ulovligheder, som at nedlukke et helt minkerhverv.

Coronas hysteriet, og dets manglende overblik af konsekvenser, skader og tabte sjæle

Grundlæggende har vi alt for mange regler, bekendtgørelser og love, samtidig til sidesættes grundloven, det er folket som skal bestemme retningen og ikke uddannet politikker med manglende erhvervserfaring.

 

Hvad skal folk mere vide om dig?

Jeg har valgt Bornholm som storkreds, fordi jeg elsker Bornholm og dets stille og rolige natur og tempo, som for mig, en hel anden tidszone, end midt i storbyens travle og larmende stress og jag.

Jeg har været Corona skeptiker siden første gang, hvor Mette første gang lukkede vores land ned, Det vil jeg altid stå ved, og vid at jeg fra mit hjerte, ønsker at jeg tager fejl.

De løj om immuniteten!

Hvem tager ansvar, Er der nogle voksne til stede?

 

Kontakt:

Charlotte Petersen : chpe@frihedslisten.dk

Mobil : +45 28 65 77 95

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/kandidater/charlotte-petersen/