Kandidat til Folketingsvalg d. 1. november 2022 – Københavns Storkreds

Flemming Blicher - FrihedslistenFlemming Blicher

Fortæl lidt kort om dig selv?
Først og fremmest er jeg far til 3 dejlige piger, hvoraf den ene er voksen idag. Med både en ingeniør- og en MBA-uddannelse har jeg været vidt omkring i erhvervslivet både i ind- og udland, og set nok til at jeg ved, at den kapitalistiske markedsøkonomi har spillet fallit. Systemet bliver sat før mennesket i alle ender af erhvervslivet, og dermed også hele samfundet, så friheden for det enkelte individ forsvinder. Det er kun en lille superrig elite der drager alle fordelene ved den kapitalistiske markedsøkonomi. Derfor har jeg siden årsskiftet 2019/2020 tilegnet de fleste af mine vågne timer i kampen mod et fejlende system, bl.a. ved at arrangere demonstrationer og via oplysning på sociale medier.

Hvad er din motivation for at stille op?
Der er meget få mennesker der gør det der skal gøres, derfor peger pilen på det enkelte menneske og dermed på mig selv. Danmark gør mange ting rigtigt, men grundlæggende er der store problemer, bl.a. med Grundloven, som ikke er det danskerne ellers bliver fortalt, at den er. Som befolkning er vi blevet ført bag lyset i mange år. Men den nuværende krise giver os chancen for at rette op på det. Min motivation ligger i at være med til at ændre slagets gang, og sætte en ny dagsorden, så jeg efterfølgende kan få fred og frihed, til, at trække mig tilbage, måske til et biodynamisk landsted/bofællesskab.


Hvad skal folk mere vide om dig?

Jeg er kompromisløs i kampen for at ændre verden til det bedre. Min tipoldefar, St. St. Blicher levede i årene op til at Danmark fik sin første Grundlov. Han ville have en grundlov hvor folket var med til at styre landet. I stedet fik vi et elite-styret system, med repræsentativt demokrati som en falsk gulerod, der aldrig kommer i nærheden af direkte folkestyre. Jeg vil gerne være med til at fuldføre min tipoldefars gode tanker for Danmark og dermed direkte demokrati. Siden den første Grundlov i 1849 er teknikken endda modnet så meget, at det på ingen måde er utopi at forlange ‘direkte folkestyre’!

 

Hvad jeg lærte af corona-krisen?
Som vidne til det der er foregået i Danmark i 2020-2022, har jeg, i frihedens interesse, interesseret mig meget for WHO og de øvrige sundhedsmyndigheder. Det er der bl.a. kommet disse tre video’er ud af:

Red Pill, del 1: https://youtu.be/4NWp-KZU9vk

Red Pill, del 2 (blev desværre fjernet fra YouTube): https://www.bitchute.com/video/YaHGMBvOLcgp/

Red Pill, del 3: https://youtu.be/qEXlUwkgnB8

Desuden har jeg interesseret mig, ligesom min tipoldefar også gjorde det, for zionismen i Danmark. Dengang på St St Blichers tid hed det “jødefejderne”. I dag er det zionismen, som trækker tråde til Ukraine konflikten, og – overraskende nok for de fleste – til dansk indenrigs- og udenrigspolitik, affødt af vores tætte forhold til et zionistisk agerende USA. Se de forskellige blogopslag her:

https://frihedslisten.dk/tag/ukraine/

 

Kontakt:

Flemming Blicher : flbl@frihedslisten.dk

Mobil: +45 53 89 13 07

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/

Sociale medier:

Facebook profil 

Twitter profil

YouTube kanal

LinkedIn profil

Vi har virkelig brug for din vælgererklæring for at kunne gøre en forskel.

Du kan både blive gratis og betalende medlem. Bliv gratis medlem her.

Læs mere om vores vision, misiion og fremgangsmåde her.