Kandidat til Folketingsvalg d. 1. november 2022 – Københavns Storkreds

Jovan Tasevski

Jovan Tasevski

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 42 år og far til 3 – to teenagepiger og en dreng. Ansat i politiet siden 2006, hvor jeg primært beskæftigede  mig med det operative arbejde, kombineret med afstikkere til det administrative indenfor sags- og efterbehandling på særlovsområdet.
En stærk retfærdighedssans kombineret med et ønske om at styrke og motivere unge til at holde sig ude af kriminalitet gennem fokus på det kriminalpræventive arbejde, som nærbetjent på Amager. Gennem erfaring har jeg oparbejdet en exceptionel evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

Hvad er din motivation for at stille op?
Korruption gennem lobbyisme og politikerlede har længe gennemsyret vores institutioner. Alle steder tales der om, at mennesket skal før systemet. Gennem mit arbejde i politiet skulle det vise sig, at virkeligheden var en anden. Store multinationale selskaber som Mackenzie kom ind og privatiserede politiet efter cost benefit metoden. Alt hvad der ikke kunne måles, vejes og tjenes på, var ikke godt politiarbejde mere. Med store konsekvenser for borgerne og ikke mindst politiet selv. Det seneste halvandet år med “corona”, har vist, at der ligger politiske og økonomiske motiver bag, fremfor et reelt ønske om folkesundhed.

 

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg vil arbejde benhårdt for at skabe et samfund, hvor mennesket kommer før systemet. Dette skal ske gennem oplysning ved at tage et kig tilbage i historien. For at forstå fremtiden, må du forstå fortiden og fundamentet, det er bygget på.

Kontakt:

Jovan Tasevski : jota@frihedslisten.dk

Mobil : +45 61 18 61 51

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/