Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Sydjyllands Storkreds

Kent Nielsen

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er en munter fyr på 35 år, der de sidste syv år har arbejdet som sømand, dette er så blevet umuliggjort af det store coronabedrag. Jeg oplevede hurtigt at der ikke er noget frivilligt over de påståede vacciner, da der er ting man ikke kan, hvis man ikke vil deltage i verdensstørste bedrag og eksperiment. Coronabedraget har derfor gjort mig til landkrabbe og jeg arbejder nu som ufaglært murer.
Min søde kæreste og jeg er bosat i Ringsted. Vi har ingen børn endnu, men ønsker os nogle børn, vi har dog svært ved at se os selv sætte børn til verden for tiden, grundet den obskure tid vi lever i.

 

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg er ufatteligt træt af de løgnere og bedragere der igennem årtier, har smadret vores ellers skønne land og lige nu er med i verdensstørste bedrag for at affolke jorden. Disse psykopatiske individer skal straffes for deres ugerninger og Danmark skal styres af danskere. Mit mål er at få indført direkte demokrati og jeg vil gøre alt for at nå dette mål.

 

Hvad skal folk mere vide om dig?
Efter en lidt vild ungdom fandt jeg i 2013 Jesus. Siden har jeg gået med ham og gjort hvad jeg kunne for at bevare Guds rige i Danmark. Dette arbejder jeg stadig for og vil derfor have fjernet de ugudelige løgnere i Folketinget, som er komplet ligeglade med vores kulturs grundlag. Da Jesus er min herre, vil jeg tale i sandhed og pege bedragene frem i lyset, som han gjorde. Jeg vil tale bramfrit og med ord alle kan forstå. Det system vi har nu hvor politikkere er underlagt regenten og stenrige pengemænd skal væltes, så folket kan bestemme over eget liv og land. Jeg afskyr den tyvagtige socialisme i alle dens afskygninger og mener personligt at tyvagtige politiske ideologier skal forbydes. Danmark skal ledes af almindelige danskere, som har haft et almindeligt arbejde og ikke af magtsyge marxister, som de der leder/afleder landet lige nu. Lad os få det arbejdende folk til magten, så vi slipper fri for de mere og mere vanvittige kollektivistiske totalitære tiltag.

Jeg konfronterer Magnus Heunicke:
https://www.bitchute.com/video/XmXPhZBteMio/
Vælgermøde med ældrerådet i Ringsted 18-9-2021
https://www.bitchute.com/video/6JKmH5PxZFiA/
Vælgermøde i Ringsted – Vetterslev-Høm 19-9-2021
https://www.bitchute.com/video/Og6FMoqZxk01/

Kontakt:

Kent Nielsen : keni@frihedslisten.dk

Mobil : +45 25 11 27 23

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/