Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Fyns Storkreds

Millah Kongsbach

Kort fortalt om mig: 

Jeg er 34 år, mor til tre og til daglig samlevende med Patrick, hvor Assens by danner rammerne om vores familie. Jeg er uddannet sosu, hypnose terapeut og clairvoyant. Til daglig driver jeg min egen virksomhed, hvor jeg tilbyder terapeutiske forløb, samt rådgiver mennesker clairvoyant på deres livsvej. De menneskelige facetter er min passion. 

 

Min motivation for at stille op: 

Igennem foreningen mor, men også i mit eget privatliv, har jeg oplevet hvor uvirksomt et system vi har på forældre og børneområdet, sagerne er fyldt med fejl, samt lovovertrædelser, hvor man ofte ender med som system at gøre i forvejen udsatte familier, mere udsatte end de var til at starte med. Dette kan jeg som menneske ikke sidde overhørig over for, og derfor mener jeg at det er på sin plads at komme i gang med at få ryddet op på børneområdet i Danmark, i stedet for at blive ved med at lægge låg på sagerne, samt at omtale dem som “familie-tragedier” Vi skal til at være ærlige over for offentligheden, og til at arbejde på trivsel, frem for tvang. 

Hvad skal  folk mere vide om mig: 

Jeg er enormt stålfast som person, og har et stort drive når det kommer til at hjælpe mennesker, og sørge for at de nødvendige strukturer bygges og opretholdes for det enkelte individs trivsel og tilværelse. 

Ved at starte med det enkelte menneske, og se på hvad behovet for ro og balance giver, mener jeg at man kan skabe et mere sundt og velfungerende samfund. Vi kan ikke blive ved med at presse mennesker til yderligheder, fratage flere og flere personlige trivselselementer, samt at optimere digitalt over hele samfundet, hvis vi ikke har de menneskelige facetter med i vores overvejelser, vi skal til at overveje hvad sundhed omkring det hele menneske betyder og hvilken effekt det har, vi kan ikke presse citronen mere. Lige nu skaber vi et samfund hvor der ikke er plads til mennesker, for at optimere og optimere, men hvad hjælper optimeringen hvis der ikke er raske mennesker til at udføre og opretholde? 

Kontakt:
Millah Kongsbach : miko@frihedslisten.dk

Millah Kongsbach Hjemmeside: Https://frihedslisten.dk

Mobil : +45 60 88 94 43