Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Sjællands Storkreds

Lisa Sofia Larsson

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er billedkunstner, eurytmist, alternativ behandler og arbejder med dans yoga og healing. Jeg arbejder også som vegetar kok på en højskole og bor på en økologisk bondegård i Odsherred.
Jeg er et kreativt menneske der trives i forandring og udvikling.
Mit livs syn er holistisk og jeg mener det er vigtigt at se det hele menneske og ikke kun symptombehandle medicinsk men derimod tage flere aspekter med, familie, miljø, trivsel, historik og psykologi.
Ved at se på helheder fremfor delelementer, data og statestik får vi en større forståelse for individets ressourser så vel som samfundets.

 

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg stiller op fordi jeg ikke kan sidde i sofaen og se passivt til imens vigtige verdier, grundlæggende rettighedder og ytringsfrihed bliver hældt ud med badevandet.
Jeg føler det er tid til at samle vores ressourser, overblik og interesse i en anden version af fremtiden og handle på den vision.
Jeg tror på at vi er skabende individer der har styrken til at skabe et holistisk og retfærdigt samfund hvor mennesket, etik og frihed står forest og viser en anden vej.

 

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg ser et samfund hvor kæden på mange områder er hoppet af, lige fra bankverdnen til ældreplejen og psykiatrien.
Jeg ønsker kompromiløst at bidrage til en bedre verden gennem bedre kontakt til hjertet, den etiske fordring, sundfornuft og omsorg.
Mennesket må ikke blive mast under systemet, ideologierne eller teknologien.
Og det siger sig selv at menneskets grundlæggende frihed og ytringsfrihed er ukrænkelig.

 

Kontakt:

Lisa Sofia Larsson : lila@frihedslisten.dk

Mobil : +45 27 12 13 98

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/