Operation Robin Hood

Frihedslisten iværksætter Robin Hood projektet som ‘stjæler’ penge fra den magtfulde elite og giver pengene tilbage til folket, ved at iværksætte 2 kampagner.

Fase 1: Der skal rejses 25.000 kr. til at iværksætte Fase 2 med professionel hjælp

Fase 2: Der skal rejses 500.000-1 mio kr. for at sikre Frihedslisten deltagelse i Folketingsvalget

Fase 3: Frihedslistens deltagelse i Folketingsvalget vil have 2 væsentlige konsekvenser for eliten:

 • Alle danskere vil kende til Frihedslistens eksistens og kende til vores budskaber
 • Minimum omkring 4 mio kr vil blive udbetalt til frihedskampen i den næste valgperiode

Fase 1

 • 17.661 DKK er indsamlet indtil nu...
  af 25.000 DKK
 • 58 Donorer
 

Fase 2

Afventer afslutning af forrige fase.

Fase 3

Afventer afslutning af forrige fase.

Om Robin Hood Projektet

Myten om Robin Hood handler om en mand, som i den mørke Middelalder, stjal guld og værdier fra de rige, og gav det videre til de fattige.

I dag står vi i en situation hvor en super-rig elite har sat sig på størstedelen af verdens rigdom. Eliten styrer de historier (fx Corona, Ukraine, global og lokal politik) der bliver delt med folket i de aviser, TV kanaler og øvrige medier som denne super-rige elite selv har kontrollen med. Og dermed gør sig selv endnu rigere og endnu mere magtfuld, mens folket lider.

Frihedslisten bruger nu Robin Hood myten til et projekt, som netop går ud på at tage pengene tilbage fra eliten, og bruge dem på at oplyse folket om hvad der i virkeligheden foregår.

Målet er at få 20.182 vælgererklæringer, som uden tvivl vil resultere i et millionbeløb til frihedskampen via partistøtten. I alt ca. 150 millioner bliver fordelt mellem partierne hver eneste januar måned, og med bare lidt over det dobbelte antal stemmer ift hvad Frihedslisten fik til Kommunal- og regionsrådsvalget i 2021, så vil Frihedslisten høste omkring 1 million kroner til frihedskampen hver januar frem til næste valg (hver stemme til et Folketingsvalg udløser 34,75 kr til partiet udbetalt hvert år frem til næste valg).

For at få disse Robin Hood penge på minimum 1.000.000 kr udbetalt hver januar, skal vi opnå 20.182 vælgererklæringer inden det kommende valg. Vi ved fra insider-viden fra andre partier at det koster mellem 500.000 – 1 mio kr at lave kampagner der skaffer de fornødne vælgererklæringer. 

Vi har delt projektet op i 3 faser.

Her er Planen
 • Fase 1

  Varighed: 1 måneder

  Vi iværksætter en kort kampagne på 14 dage og rejser omkring 25.000 kroner til at ansætte professionel hjælp til at iværksætte en ny kampagne i Fase 2.

 • Fase 2

  Varighed: 2 måneder

  De indsamlede midler fra Fase 1 bruges til at hyre professionel hjælp (IT, SoMe, UIX og grafikere), så vi kan sætte den egentlige kampagne i gang der skal rejse mellem [...]

 • Fase 3

  Varighed: Så længe det kræver.

  Når Frihedslisten med minimum 20.182 vælgererklæringer kan stille op til næste Folketingsvalg, så vil det være umuligt at holde ‘katten i sækken’ meget længere. Alle danskere vil kende til Frihedslistens [...]

Hjælp og støt os gerne

Men Folketingsvalget bliver formentligt snart udskrevet. Vi har ingen tid at spilde og din donation er med til at realisere det ambitiøse Robin Hood projekt.