Hvad er Deep State?

Deep State dækker over et væld af organisationer

Den dybe stat er et sammenrend af offentlige og private ‘minions’ organisationer, som bruger penge og politisk magt til at korrumpere alt og alle. Slutresultatet er, at ALT kan købes for penge, SELV VALGRESULTATER‼️
De bagved liggende Deep State kræfter er selvfølgelig den lille styrtende rige globale elite. dem som bliver rigere under en corona pandemi, og rigere under en konflikt i Ukraine!

Nu er det fx. officielt at man kan manipulere med såkaldte demokratiske valg. For det har en gruppe af graver-journalister fundet ud af! I et undercover interview med to israelere som står bag en hacker-gruppe som er stolt af at have manipuleret 33 parlamentsvalg, heraf 27 succesfuldt, over hele verden – blandt andet i Afrika, Syd-og Mellemamerika, USA og Europa.

Hvis du følger linket til denne Kristeligt Dagblads artikel, så vil du se at det er baseret på en Ritzau artikel som tager udgangspunkt i en artikel fra engelske The Guardian. På den måde fungerer Kristeligt Dagblad i dette tilfælde som en lille ventil, der får luftet lidt af den dårlige luft ud til folket. MEN, i meget begrænset omfang. Ingen detaljer om hvilke lande det er foregået i (bl.a. Europa og USA!). Og lur mig om Kristeligt Dagblad overhovedet gider skrive mere om denne knap-så-interessant-sag-for-deep-state.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/israelsk-hackergruppe-manipulerede-30-valg

Og hvis nogen skulle være interesserede i flere detaljer (fx borgere i et pågældende land), så er The Guardian artiklen på linket herunder. Bid mærke i slutsætningen udtalt af den ene af disse to superforbryder-brødre, der forbryder sig mod alverdens såkaldte demokratier.

Zohar Hanan:

“I have been working all my life according to the law!”

Læs hele Guardian artiklen her:

https://www.theguardian.com/world/2023/feb/15/revealed-disinformation-team-jorge-claim-meddling-elections-tal-hanan

Det Israelske Forsvarsministerium involveret!

Den dybe korruption kan ofte spores tilbage til samme brændpunkter i verden. Den Israelske zionistiske stat er ofte involveret når den dybe stat laver forbryderiske aktiviteter, rundt omkring i verden, som involverer efterretningsvæsen og højteknologi.

Og i dette tilfælde er der ingen undtagelse. De to Hanan brødres virksomhed, har i flere tilfælde opereret igennem en anden Israelsk virksomhed kaldet “Dememan International”, hvis hjemmeside er officielt registreret af det Israelske Forsvarsministerium.

Det Israelske Forsvarsministerium har selvfølgelig ingen kommentarer til de gravende journalister, der tilører en sammenslutning af graver-journalister, en organisation kaldet “the International Federation of Journalists (IFJ)”.

Deep State i Danmark? – Nej vel?!

De love som de to israelske superforbrydere refererer til er sådan nogenlunde de samme lov-rammer, som den danske statsminister, Mette Frederiksen og Danmarks, nu officielt frikendte, rigspolitichef, Thorkild Fogde, bruger til at hvidvaske deres kriminelle aktiviteter.

Selvom Mette Frederiksen forlængst burde være dømt i en rigsret for minksagen, og rigspolitichefen arresteret og straffet for at sende politifolk ud på ulovlige missioner, så kan de stadig kalde sig lovlydige borgere begge to. Senest er rigspolitichefen blevet pure frikendt for at have gjort noget som helst galt, se TV2 artikel herunder:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-02-10-rigspolitichef-thorkild-fogde-genindtraeder

 

Husk at du kan abonnere på Frihedslistens Nyhedsblog!

Gik du glip af disse to tidligere artikler om Deep State på Frihedslistens nyhedsblog?

Hvorfor holder statsministeren og vicestatsministeren ikke valgløfter?

På Sporet af Deep State m/Tommy Hansen

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.