Spåkonen Ida Auken om at eje intet og være lykkelig

WEF’s forbindelser til Danmark er mange. Stort set alle statsministre i den senere periode er affilieret med WEF. Kronprinsparret har begge længe været en del af WEF’s Young Global Leaders program. På trods af den fine konkurrence er det alligevel bilderbergeren Ida Auken som må siges at være den største proponent for WEF i Danmark. Hun skrev, angiveligt selv, i 2016 en artikel som blev udgivet på WEF’s hjemmeside og sociale medie platforme. I den artikel skriver hun de senere så berømte eller berygtede ord “You’ll own nothing. And you’ll be happy”. Oversat til dansk: Du vil eje ingenting, og du vil være lykkelig!

Den oprindelige artikel kan i dag kun findes på Wayback Machine, da WEF, eller Ida, har redigeret i artiklen og senere helt fjernet den fra hjemmesiden. Begge dele skete i starten af 2021 hvor, ifølge Ida Auken selv, coronapandemien fik konspirationsteoretikere til at blande hendes forudsigelser sammen med The Great Reset. Hun har dog aldrig forklaret hvorfor artiklen er taget ned igen. Men det vender vi tilbage til.

I den ændrede artikel kan man se at WEF eller Ida har udført noget damage control og forsøgt at nedtone artiklen, bl.a. ved at ændre overskriften, fra “Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better”, til “Here’s how life could change in my city by the year 2030”.

Man kan dog stadig finde WEF’s lanceringsside “8 predictions for the world” på deres officielle hjemmeside, hvor Ida Aukens artikel var den første af de 8 forudsigelser om verden. Klikker man på Ida’s artikel på denne lanceringsside, så vil man se at artiklen ikke længere findes på WEF’s hjemmeside. Den er simpelthen slettet, formentligt pga. den voksende kritik! Dog kan man stadig se Ida Aukens ‘own nothing, be happy’ statement i landeringsvideoen som stadig findes nederst på siden.

Det er interessant at konstatere at disse 8 forudsigelser, som angiveligt skulle være lavet af 8 forskellige bidragsydere, stadig virker til at være koordineret ret præcist med de mål som WEF stadig arbejder efter her 7 år senere. Enten har WEF været utroligt heldige med at få meget præcise spåkoner, såsom Ida Auken, til at bidrage i 2016, eller også var det simpelthen bestilt arbejde, eller som minimum, nøje koordineret og planlagt bidrag fra Auken og de 7 andre bidragsydere!? Ida Auken var på daværende tidspunkt en del at WEF’s Global Future Councils, og det er jo muligt at de 7 andre artikelskrivere også var det, hvilket kunne forklare hvor velkoordinerede deres spådomme var.

På folketingets åbningsdag d. 4. oktober 2022, møder jeg Ida Auken foran Christiansborg. Her spørger jeg hende om hvor stor en indflydelse WEF har på dansk politik? “Ikk’ nå’et!” er hendes svar, og hun svarer kort efter akkurat det samme om Bilderberg gruppen. Så stiller jeg hende spørgsmålet om hvorfor hun så er med i begge dele, hvis det ikke har nogen indflydelse. Hertil svarer Ida Auken at hun er med fordi hun kan få indflydelse på dem og få dem til at gøre noget for klimaet! Det er en underlig bagvendt logik Ida her bruger, for hvorfor skulle hun dog bruge tid på organisationer, som ikke engang, ifølge hende selv, har indflydelse på et land som Danmark. Det er også lidt underligt at søde lille-pige-agtige Ida Auken skulle rejse til WEF og Bilderberg møder, og så tutte-nutte nogle pointer om klimaet på sin lille-pige-agtige måde, hvorved at hun så får indflydelse på dem på klimaområdet, men hvor de alligevel ikke har nogen indflydelse på Danmark, og derfor vel heller ikke på nogen andre lande, medmindre selvfølgelig at alle andre lande er så uhjælpeligt bagefter Danmark at de lærer en masse ved at Ida Auken tutte-nutter nogle pip om klimaet. Det er ikke godt at vide hvad der virkeligt foregår inde i Ida Aukens hoved, men noget er der galt! Man kan se det korte interview med Ida ca. 19 minutter og 30 sekunder inde i en YouTube video der ligger på min YouTube kanal.

Og hvorfor står WEF og Ida Auken ikke ved deres artikel fra 2016? Er det fordi at der er for mange kritikere som har gennemskuet at WEF i virkeligheden er proponent for at indføre en One World Government, sammen med andre globale institutioner, såsom EU, FN, WHO, NATO, World Bank institutionerne, m.m.f.? Og at disse institutioner ikke spiller med åbne kort overfor verdens befolkning?

Under folketingsvalgkampen i 2022 så Tjek Det sig nødsaget til at lave et faktatjek af Pernille Vermund som i et opslag på sociale medier havde kritiseret WEF for at ville tage ejendomsretten fra folk, med baggrund i Ida Aukens artikel. Her får Tjek Det selvfølgelig nogle såkaldte eksperter til at kommentere så Tjek Det kan lave et samlet negativt faktatjek på Pernille Vermund. Det eneste Tjek Det ikke har gjort, som jo nok må siges at være en kæmpe journalistisk ‘blunder’, er, at spørge WEF. Men Tjek Det mener at de alligevel har det skyts de skal bruge til at lukke Pernille Vermund ned. Jeg synes sådanne smagsdommer-agtige faktatjek er forkastelige. Især med tanke på at der er brugt masser af millioner af borgernes skattekroner på at starte Tjek Det mediet i gang.

I det nævnte faktatjek bliver Ida Auken selv brugt som ‘ekspert-vidne’ hvilket gør affæren endnu mere speget. Der er flere links til hendes artikel, men ikke der hvor den oprindeligt lå, nemlig på WEF’s hjemmeside, men i stedet til den kopi som ligger på Wayback Machine! Og Tjek Det bruger ikke så meget som 1 sekund på at studse over at den artikel som deres faktatjek omhandler ikke længere findes på WEF’s hjemmeside, der hvor den blev offentliggjort!? Men det er åbenbart ikke interessant for Tjek Det, som i den henseende må erklæres for at være faldet i dyb journalistisk-slumrende søvn midt under tilblivelsen af deres faktatjek. Jeg væmmes ved dette misvisende, skatteborger-kroner-ædende, globalist-agenda-fremmende, hjernevaskende, løgnagtige medie!

Og Ida Aukens tutte-nutte facon som hun bruger til at massere globalistisk socialisme ind i befolkningen, har jeg heller ikke meget tilovers for. Den virker kun til at tryllebinde en stærkt faldende del af befolkningen, i takt med at den samlede befolkning begynder at fatte hvor fanget disse hjernevaskede politikere er af globalisternes marionetspil. Mon politikere som Ida Auken selv ved at de bliver spillet? Jeg bliver nogle gange selv i tvivl, for de holder sig ofte helt fantastisk godt i rollen, særligt Ida Auken!

 

(Denne nyhedsblog er et uddrag af en bog af Frihedslistens formand Flemming Blicher med titlen “Illusionen om Danmark – De tre forbandede år” som udkommer i foråret 2023)

 

Gik du glip af disse tidligere indlæg på Frihedslistens nyhedsblog?

Fakta om “own nothing, be happy”

Kan Bilderberg redde verden?

 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.