Oliver Stone’s “Ukraine on Fire”

De fleste danskere kender blockbuster filmene som Oliver Stone har dirigeret gennem tiderne: Platoon, Wall Street, Born on the Fourth of July, The Doors, JFK, Natural Born Killers og Nixon. I filmene optræder kendte Hollywood ikoner som Kevin Kostner, Tom Cruise, Michael Douglas, Charlie Sheen, Val Kilmer og Woody Harrelson.

Men ikke mange kender til en film fra 2017 dirigeret af Igor Lopatonok og produceret af Oliver Stone, som beskriver de historiske begivenheder i Ukraine, som også leder frem til det der har udspillet sig mellem Ukraine og Rusland siden 2017, og til den russiske invasion i 2022.

I filmen interviewer Oliver Stone bl.a. Vladimir Putin ifm. filmen, som der kom det nedenstående WSJ videoklip ud af:

 

Her i dag, d. 26. februar 2023, to dage efter årsdagen for den russiske invasion, kan det være en vigtig huskekage at se hele Oliver Stones halvanden time lange film på et af nedenstående link destinationer:

 

 

Hvis du er i tvivl om Oliver Stone er en amerikansk patriot, så skal du se denne video, hvor han lægger sine egne oplevelser frem fra hans egen deltagelse i krigen i Vietnam. Interviewet er optaget på Oxford University omkring samme tid som han lavede “Ukraine on Fire”:

 

Gik du glip af Frihedslistens tidligere blogs?

Ukraine – Mette Frederiksen Lyver!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.