World Economic Forum og COVID-19 The Great Reset

One World Government og Global Governance

Når man snakker om globalisterne, eller den globale elite, altså den meget lille promille af verdenens befolkning der profiterer på en corona pandemi eller på Ukraine krigen, så er der særligt en interesseorganisation der varetager deres interesser, nemlig World Economic Forum (WEF). One World Government (OWG) er et begreb som WEF, som organisation, nok er den absolut største fortaler for i hele verden. Implementeringen af OWG betyder at verden vil være styret af en samlende verdensregering. En verdensregering der styrer alle de lokale regeringer, hvis magt langsomt vil forsvinde til fordel for verdensregeringens centraliserede magt.

 

På World Economic Forums (WEF) hjemmeside, kan man lave en søgning på “Global Governance” hvilket vil give over 100 hits. Dvs. at der ligger over 100 artikler om Global Governance. Det er fordi at netop OWG og Global Governance er overlappende terminologier, der i WEF speak tilnærmelsesvis betyder det samme. OWG er navneordet og Global Governance er ledelsesbegrebet, eller ideologien bag, som sigter mod at implementere OWG.

 

Et af de øverste søgeresultater er WEF’s eget strategiske værktøj (Strategic Intelligence), som man i øvrigt let får adgang til ved at indtaste sin e-mail adresse. Her kan man nemlig læse at WEF definerer Global Governance således:

 

“Global governance functions through a set of institutions, rules, and processes that aim to manage cross-border issues – like diplomatic relations, trade, financial transactions, migration, and climate change. It seeks to address collective concerns, and mediate common interests, creating both privileges and obligations for the public and private sectors. It is also essential for solving problems that cross borders: pandemics, wars, and financial crises. It is not, however, just a set of treaties and organizations; it is comprised of a vast network of collaborative processes, relationships, guidelines, and monitoring mechanisms, which are all necessary to manage our increasingly complex interdependence.”

 

OWG og Global Governance lyder jo helt konspiratorisk. Især når man i ovenstående definition kan læse, at det faktisk, uanset det ‘management schwung’ der er i sprogbrugen, lader til netop at være en konspiration, som WEF selv får defineret sig frem til. De skjuler jo ikke engang at de fremmer en konspiration!

 

The Great Reset og det transhumanistiske agenda

Men, det er nu ikke engang den værste rygende pistol ift. WEF og konspirationsteori, eller rettere WEF og konspirationen, da der jo ikke længere er tale om en teori, når WEF selv lægger konspirationen frem til offentligt skue. Nej, for den glødrøde rygende pistol har længe været bogen “COVID-19 The Great Reset” som grundlægger Klaus Schwab udkom med i starten af juli 2020. Bogen fremlægger hvordan corona pandemien tilbyder en nærmest perfekt mulighed for at genstarte hele verdenen, centralisere magten, og give globalisterne endnu mere effektive redskaber til at styre verden efter deres forgodtbefindende.

 

Under en launch af “COVID-19 The Great Reset” d. 13/14. juli 2020 udgiver WEF en live optaget video hvor grundlægger Klaus Schwab gennemgår enkelthederne i planen. Denne store genstart, The Great Reset, er ifølge WEF’s grundlægger den sidste af 3 faser relateret til corona pandemien: 1. Restrain (bekæmpelse), 2. Recover (tilbage til ‘a new normal’), 3. Reset (definere og designe de strategier der skal lede verden efter corona pandemien).

 

Klaus Schwab gennemgår i launch videoen (6 minutter og 30 sekunder inde) de 5 prioriteter som WEF fokuserer på, for at få implementeret The Great Reset under den angivne tredje fase:

  1. Reshaping the social contract
  2. Green economy
  3. Use of advanced technologies
  4. From shareholder capitalism to stakeholder capitalism
  5. Stronger global cooperation

 

Vil man vide hvad Klaus Schwab mener med at omforme af den sociale kontrakt, implementere grøn økonomi, at bruge avanceret teknologi, at gå fra aktieejer kapitalisme til interessent kapitalisme, og at implementere et stærkere globalt samarbejde, så skal man se den video som WEF har lagt op på deres “COVID-19 The Great Reset projekt” launch side på deres hjemmeside. 

 

Fire år tidligere udkom Klaus Schwab med bogen “The fourth industrial revolution” som særligt handler om den 3. prioritet af de ovenstående, nemlig brugen af teknologi til at sammensmelte mennesker og maskiner..

 

Det bemærkes af hele WEF’s enorme apparat blev sat ind på markedsføringen af COVID-19 The Great Reset ganske hurtigt efter pandemi udbruddet. Allerede d. 15. maj 2020 udkom der på WEF’s hjemmeside en artikel om The Great Reset. Artiklen hedder “How the great COVID-19 reset can help firms build a sustainable future” og udkom altså kun 2 måneder efter at WHO erklærede en pandemi. Og bogen udkom altså kun 3-4 måneder efter WHO’s erklæring af pandemien.

 

Ethvert kritisk tænkende individ bliver nødt til kritisk at overveje om det er muligt for en organisation som WEF at lancere så stort et projekt, og samtidigt udgive en bog om pandemien, så kort tid efter at verden blev ramt af pandemien, helt uden at have været forberedt på det? Men vent! Det var jo netop hvad WEF var! Forberedt! For de havde jo forberedt sig sammen med BMGF og JHU under Event201. Men havde de virkeligt også forberedt sig så godt at bogen “COVID-19 The Great Reset” stort set allerede var skrevet og bare skulle læses korrektur på og udgives?

 

At WEF bruger mange management begreber til at skabe ‘schwung’ i deres formulering af det jeg vil definere som en konspiration – altså deres arbejde med at implementere OWG gennem The Great Reset – er ikke en tilfældighed. Da Klaus Schwab grundlagde organisationen i 1971 var navnet European Management Forum. Formålet var at få gjort amerikanske ledelsesprincipper bedre integreret i den europæiske ledelseskultur. Interessant nok, var det især to sponsorer der hjalp Schwab igang med initiativet i 1971. Den Europæiske Kommision og de europæiske industri organisationer, der senere skulle blive til en samlende magtcentraliseret organisation, nemlig the European Round Table of Industrialists (ERT) i 1983.

 

WEF’s kraftige bånd til industrien er altoverskyggende, og båndene gennemsyrer grundlæggerens pen i bogen “The fourth industrial revolution”. Bogen forherliger industriens muligheder for at lade robotter og kunstig intelligens overtage store dele af styringen af verdenssamfundet. 

 

Netop denne forkærlighed for at bruge avanceret teknologi til at transformere samfundet, og menneskene i samfundet, er et absolut særkende for WEF. Filmen ”Submitting humanity to the rule of elite cyborgs” som er lavet at organisationen Stop World Control, går i detaljer omkring WEF’s ønske om at transformere mennesker til cyborgs. Den korrekte videnskabelig begreb for dette er transhumanisme. Disse transhumanistiske cyborgs bliver så styret af en mindre gruppe af elite cyborgs. Disse elite cyborgs er fremkomsten af den nuværende globale elites transhumanistiske transformation. Ja, det lyder vanvittigt. Men tag det ikke fra min mund eller min pen, men lyt i stedet til WEF’s lead scientist på det transhumanistiske område, Yuval Harari. 28 minutter og 56 sekunder inde i videoen kommer han ind på at den globale elite og resten af menneskeheden kommer til at følge to forskellige transhumanistiske veje: Den ene gruppe af cyborgs skal styre den anden. Professor Harari er også tilknyttet FN og WHO, samt en lang række af andre internationale organisationer. Han er professor og lektor fra Department of History ved Hebrew University of Jerusalem.

(Denne nyhedsblog er et uddrag af en bog af Frihedslistens formand Flemming Blicher med titlen “Illusionen om Danmark – De tre forbandede år” som udkommer i foråret 2023)

 

Links:

WEF har over 100 artikler om Global Governance på deres hjemmeside

WEF’s egen launch d. 13/14. juli 2020 af deres “COVID-19 The Great Reset projekt”

WEF artikel fra d. 15. maj 2020 “How the great COVID-19 reset can help firms build a sustainable future”

Stop World Control artikel “CRY FOR FREEDOM – Why cyborgs won’t save the world”

 

Gik du glip af disse tidligere indlæg på Frihedslistens nyhedsblog?

World Economic Forum, en uskyldig hygge- og debatklub for verdens elite? – eller en udemokratisk elitær organisation med vilje og magt til at ændre verdens gang? 

 

Kender du World Economic Forum? 

Fakta om “own nothing, be happy”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.