Fakta om “own nothing, be happy”

Disinformation fra WEF om “own nothing, be happy”

Ida Auken’s oprindelige artikel er ændret og senere fjernet helt

Det har givet store tilbageslag for World Economic Forum, at den danske politiker Ida Auken i 2016 udgave et essay hvor hun fremturer med det nu så berømte udsagn “You’ll own nothing. And you’ll be happy”.

You’ll own nothing. And you’ll be happy

Så stor har kritikken været, at WEF har fjernet Ida Aukens essay fra WEF’s hjemmeside. Men heldigvis, for den nysgerrige læser, så kan man finde hendes essay på Wayback Machine (et internet tjeneste hvor alle websider bliver lagret, også selvom de senere bliver fjernet fra den pågældende hjemmeside):

Shopping I can’t remember what that is (essay af Ida Auken)

Det var i starten af 2021 at kritikken af WEF’s drømme om at løse almindelige borgere fra deres ejerskab af noget som helst (så det kun er eliten der har ejerskab) kulminerede. Og så må elitens håndlagere, pressen, ud og dæmpe gemytterne, hvilket Reuters gjorde d. 25. februar 2021 med dette fakta-tjek:

Reuters fakta tjek af “own nothing, be happy”

Bemærk hvordan ovenstående fakta tjek simpelthen bare konkluderer af WEF ikke har en fastsat mål om at skippe befolkningens ret til ejerskab, men at WEF tilsyneladende har nogle andre fastsatte mål som indikerer det stik modsatte(!?!).

Kritikken fik WEF/Ida Auken til at forfatte en redigeret artikel med en lidt anderledes overskrift “How life could change” dog uden at ændre datoen for artikels offentliggørelse (som er 11. november 2016 for begge artikler). På Wayback Machine kan man finde den redigerede artikel:

Ida Aukens redigerede artikel

WEF producerede oprindeligt en video som understøttede budskabet. Aukens artikel var den første af 8 forudsigelser fra WEFs panel af Global Future Councils. Se dette video tweet fra WEF som WEF senere slettede igen:

 

Se andre relaterede Frihedslisten nyheds-blogs

Kan Bilderberg redde verden?

Lars Løkke om WEF aftalen ved Folketingets åbning 2020

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
1 year ago

[…] Fakta om “own nothing, be happy” […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.