Magnus Heunicke leverede utvetydig support både til den foreslåede WHO Pandemi Traktat, samt det amerikanske forslag til at ændre den eksisterende WHO-IHR aftale fra 2005

Begge dele giver diktatoriske rettigheder til WHOs Generaldirektør og overlader dermed dansk suverænitet til WHO ifm. den næstkommende pandemi

Se den danske sundhedsministers fulde indlæg d. 23. maj ved WHOs Health Assembly i Geneve (22-28. maj), hvor han førsøger sig med et fuldstændig brandudsalg af dansk suverænitet.

Danmark, Sverige, Norge, Finland, UK og Frankrig benyttede lejligheden til at bringe kritik af Rusland for invasionen i Ukraine

Det fik den russiske delegerede til at reagere med en kort tale (3 min), hvor der leveres et helt andet billede af Ruslands tilstedeværelse i Ukraine, end det vesten protrætterer:

Frankrig og USAs delegerede kunne ikke dy sig, og måtte bare gentage deres krasse kritik af Ruslands indblanding i Ukraine, som de allerede en gang havde leveret oppe fra talerstolen under deres ordinære åbningsindlæg.

Det russiske indslag, som iøvrigt manede til at man ikke brugte WHOs Health Assembly til at diskutere krisen mellem Ukraine og Rusland, fik straks Frankrig til at springe til med endnu mere kritik af Rusland. Se indslaget fra Frankrigs delegerede:

USAs delegerede kunne ikke dy sig, og kom igen med kras kritik af Ruslands indblanding i Ukraine.

Hvilket fik Ruslands delegerede til at reagere endnu en gang:

Hvorefter Norges delegerede, med fuldstændig forfejlet timing, kaster det forkerte brænde på bålet, ved at bede Rusland (og ikke dem der startede ordkløveriet) om ikke at bruge WHOs Health Assembly til at tale om Ukraine-Rusland krisen:

Rusland fik så ordet til sidst, og fik også pænt pinpointet det uretmæssige i Norges kritik:

Udover at bevise det landsforræderi som den danske Sundhedsminister er i gang med, så viser ovenstående også hvordan virkeligheden bliver fordrejet af de vestlige lande. Det ligner mobning som den kendes fra en skolegård, hvor de mange mobbere vinder over den enkelte mobbede, ved netop at være mange, uanset hvor retfærdigheden ligger henne.

Alle lader som om at krisen i Ukraine startede med Ruslands invasion i februar 2022, og ignorerer den konflikt som har eksisteret siden Maidan revolutionen i 2014.

I en kort periode efter Maidan revolutionen, hvor det samlede ukrainske folk (både ukrainere og russisktalende ukraine) havde nedkæmpet den gennemkorrupte Yanukovych, var det den russisk orienterede Turchynov der var Ukraines præsident. Han anses af neutrale kommentatorer som den seneste ukrainske præsident der er blevet valgt på ægte demokratisk vis, men han fik kun 3-4 måneder som Ukraines præsident i 2014. Med støtte fra USA overtog Poroshenko og i 2019 Zelenskyy magten i Ukraine.

Se evt. dette indlæg for at forstå hvordan Poroshenko var med til at sætte Ukraine i brand, og fik sat en stormtændstik til den ulmende nazisme i Ukraine: https://frihedslisten.dk/ukraine-mette-frederiksen-lyver/

Til dette Health Assembly møde i Geneve havde Ukraine underligt nok valgt at lade deres ‘first lady’ levere deres indslag. Men der er ikke viderebragt her i dette indlæg, simpelthen for at spare læseren/seereren for en ordentlig gang følelsesporno. Hvad laver en ‘first lady’ til en WHO konference? Hvilken kompetence har hun til at deltage som delegeret til en sundhedskonference?

Billede af Ukraines ‘first lady’ i fuld flor

Nu har WHO oplyst den fulde delegerede liste, så nu kender vi også de potentielle danske landsforrædere, der er taget ned til Geneve, muligvis for at sælge vores sidste rest af suverænitet. På side 16 kan du finde Søren Brostrøm blandt Danmarks 23 mand store delegation :

Og på samme tid et andet sted i Schweitz, deltager en anden dansk delegation i WEF mødet i Davos. Se side 2 hvor Lea Wermelin og Simon Kollerup figurerer som dem der skal ned og charmere Klaus Schwab, WEFs grundlægger og forfatter til “The Great Reset”).

Danmark er tæt på at overlade den fulde suverænitet til en fremmed og ikke-demokratisk valgt entitet, uden at danskerne overhovedet orienteres i de danske medier.

Den såkaldte fjerde statsmagt skal holdes ansvarlig, såvel som vores delegation i Geneve, alle som en skal holdes ansvarlig for dette mulige landsforræderi.

Send derfor gerne dette indlæg til danske journalister og redaktører Så kan de i det mindste ikke bagefter sige at de ikke vidste hvad der var i gang.