Det lyder som en værre gang konspirationsteori, at WHO skulle forsøge at overtage verdensherredømmet. Ikke desto mindre er der mange og meget håndgribelige beviser for at det nøjagtigt er det, at nogle styrende aktører bag WHO, forsøger at gøre, her under World Health Assembly der finder sted i Geneve i Schweiz d. 22-28. maj 2022.

Hvis det lykkes WHO at få lavet den nye ‘Pandemic Treaty’ (Pandemi-traktaten), så kan WHO til hver en tid erklærer en pandemi (uanset hvor håndfaste beviser de har for det) og bruge paragrafferne i traktaten til at underlægge sig samtlige de 194 medlemsstater.

Den nye traktat skal efter planen først træde i kraft i 2024.

I mellemtiden forsøges det at give WHO næsten lige så skræmmende magtbeføjelser via nogle af USA foreslåede ændringer (amendments) til det eksisterende IHR regulativ. Det er det regulativ som Lars Løkke kalder stadfæstede, uden nogen som helst demokratiske sværdslag, andet end at han lige sendte en information rundt til en række danske myndigheder, og så var den skid slået. Dermed kan man undgå at skulle igennem en omfattende Grundlovens § 20 lovgivning som ville risikere at ‘vække’ en masse danskere.

Se Lars Løkke Rasmussens notat her på Folketingets hjemmeside om Danmarks tiltrædelse til WHO’s bindende regulativ:

Som nævnt i Red Pill 3 videoen, så er James Roguski meget aktivistisk omkring at få vækket masserne til den fordækte og korruptet magtovertagelse som globalisterne forsøger sig med. Det er et vigtigt sted at gøre sig klogere på WHOs bestræbelser. Se hans hjemmeside her James Roguski:

Se den første video i Red Pill serien her Red pill 1: Medicinalindustrien

Nummer 2 video kan du se her (den blev fjernet fra YouTube) Red pill 2 Hvad siger videnskaben?

Hvad kan vi dog gøre?

  1. Gør dig klart hvad sagen helt grundlæggende handler om ved at nærstudere James Roguski’s hjemmeside.
  2. Mød op til demonstrationerne foran Christiansborg d. 23-27. maj, se JFKs hjemmeside her. Se Facebook eventet her.
  3. Støt Borgerforslaget for at forlade WHO her.
  4. Deltag i Sound the Alarm Telegram gruppen her. Alternativt kontakt JFK eller Frihedslisten for at være med i Sound the Alarm aktionsgruppen som er ved at blive etableret som en slagkraftig gruppe, der skal sørge for at vække danskerne til at reagere inden det er for sent.

Den første delegerede er allerede identificeret: