Verdenssundhedsorganisationen er i gang med at sammenfatte en pandemi traktat, samt ændringer til den eksisterende IHR aftale, som gør WHO suverænt beslutningsdygtig på alle 194 medlemslandes vegne – uden at landenes borgere skal stemme om overdragelsen af magten!

Denne side informerer om de to forhandlinger som er planlagt til at finde sted (og blive vedtaget) på WHO’s 75th World Health Summit i Geneve d. 22.-28. maj 2022:

Både Pandemi Traktaten og IHR ændringerne er beregnet til at flytte de 194 medlemslandes selvbestemmelse over til WHOs Generaldirektør, i tilfælde af en pandemi, som det i øvrigt er WHO selv der proklamerer ud fra ikke særligt klare kriterier.

Også Danmarks suverænitet vil blive flyttet over til WHO’s Generaldirektør i tilfælde af at de foreslåede ændringer bliver vedtaget, og så snart en ny pandemi bliver udråbt af WHO.

Frihedslisten har lavet disse to blog-posts for at informere om situationen:

Frihedslisten blog-post fra d. 22. maj 2022
Frihedslisten blog-post fra d. 24. maj 2022

Når du har gennemgået begge blog-post vil du være godt klædt på til at hjælpe med at sikre at disse planer aldrig bliver ført ud i livet.

Her er hvad du kan gøre for at stoppe Danmarks overdragelse af suverænitet!

  1. Gennemgå blog-posts fra 22. maj her og blog-post fra 24. maj her!
  2. Gennemgå så mange af disse forklarende video’er som muligt, og som det er nødvendigt for dig, for at du føler at du forstår sagens kerne!
  3. Vælg hvem du vil skrive til fra listen her (vælg så mange du kan overkomme):
  4. Skriv en email, kommentar på sociale medier, personlig besked osv. Brug evt. denne skabelon!
  5. Brug evt. denne Telegram gruppe til at vidensdele med andre danskere der bruger deres aktivisme til at stoppe WHO: WHO Pandemic Treaty/IHR Amendment – DK

Og husk også Borgerforslaget “Danmark skal melde sig ud af WHO”:

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-11134

Se denne samling af video’er (Tucker Carlson, Fox News m.f.):