Forskellen på anti-semitism og kritik af de falske ‘jøder’

Med Europa’s historie, og i særdeleshed historien om Nazi-Tysklands jødeforfølgelser, som bagtæppe, er det næsten umuligt at kritisere zionisme, ashkenazi’er og khazar-‘jøder’, uden at blive anklaget for anti-semitism.

Men de nævnte grupper er ikke jøder i ordets egentlige forstand. De er i virkeligheden khazar-blodlinjer som har regeret slet skjult i Europa igennem århundreder, og årtusinder, som skjuler deres virkelige historiske baggrund, ved at kalde sig selv for jøder.

Khazarerne er familier som Rothschild, Rockefeller, Soros, Bush, Kissinger m.f. som tilhører verdens ypperste ‘elite-familier’, også kaldet globalister pga af deres tværnationale ‘forretnings-emperier’. Alle ikke-khazarer refereres til som ‘goyim’ og anses for en form for slavefolk.

Forstå khazarernes baggrund og forstå forskellen på anti-semitism og kritik af disse falske jøder, ved at gennemgå denne video af Janet Ossebaard, som har brugt 3 dekader på at undersøge områder som andre researchere ikke interesserer sig for, fx: hvordan verdens magtstrukturer hænger sammen. Videoen er part 4 ud af 24 (23) i serien “The Sequel to the Fall of the Cabal”:

https://www.bitchute.com/video/YYTLpdXdiEVh/
The Sequel to the Fall of the Cabal, Part 4 “The Protocals of Zion”

Hvis du vil gennemse hele Janet Ossebaards research (anbefales!), skal du starte med “Fall of the Cabal” som du kan finde her:

https://www.fallcabal.com/
Janet Ossebaard’s hjemmeside

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.