Om Ukraine, fra en ukrainer!

Датчанам от украинки: Jeg er ukrainer og er født i Kiev. Min familie er nu i Kiev, og de vil ikke forlade Ukraine!!! ❤️

Elena Shevtjenko

Jeg har en masse spørgsmål til jer danskere.

I 2014 fandt Maidan-kuppet sted i Ukraine, som blev finansieret af de amerikanske globalister. Ukraine er blevet det mest korrupte land i verden, uden demokrati og ytringsfrihed, hvor russiske skoler og det russiske sprog er forbudt.

Oppositionen forfølges gennem mord, hvor nazistisk ideologi blomstrer. Efter statskuppet begyndte en borgerkrig, hvor den ukrainske regering i 8 år bombede mennesker i det østlige Ukraine, bare fordi de er russiske ukrainere. 15.000 mennesker døde takket være denne politik.

Ukraines præsident Zelenskij, en komiker, skuespiller og klovn, der bragte den ukrainske økonomi til et fuldstændigt sammenbrud, bombede, sammen med de nazistiske Azov-bataljoner, den pro-russiske befolkning i det østlige Ukraine, Donbas i 8 år. Hvert år på Hitlers og Benderas fødselsdag (en fascistisk kollaboratør under Anden Verdenskrig) marcherede nazistiske bataljoner i Kiev, men de blev ikke bemærket i Vesten!

Vesten fordømte ikke Zelenskij, som begyndte at true Rusland med atomvåben, som var i Ukraine før Sovjetunionens sammenbrud. Og så blev Ruslands præsident Putin tvunget til at sætte en stopper for den ukrainske regerings nazistiske ideologi og ødelæggelsen af ​​de russiske og pro-russiske ukrainere. Han stod op for os, ukrainere, som ikke længere kan tolerere klovnen Zelenskys nazistiske styre.

Og nu mine spørgsmål til danskerne:

1) Hvorfor viste de jer ikke dagligt borgerkrigen i Ukraine på TV de sidste 8 år og de mange flygtninge, der flygtede fra krigen og forfølgelsen til Rusland? ?‍♀️

2) Hvorfor vendte du det blinde øje til eksistensen af ​​det nazistiske regime i Ukraine? ?‍♀️

3) Hvorfor så du ikke, at den ukrainske regering røvede dets folk med korruption i et så ressourcerigt land som Ukraine? ?‍♀️

4) Hvorfor tillader du, at en russofobisk politik føres uden at indse, at russere og ukrainere genetisk set er ét folk, der er blevet splittet? ?

5) Hvorfor behandler du ukrainske flygtninge bedre end flygtninge fra Mellemøsten?(fordi de er hvide, kristne, de er veluddannede, de kan sagtens integreres i det danske samfund? ?

6) Har I brug for flere læger, IT- folk, ingeniører, flittige arbejdere eller flotte ukrainske kvinder??? ??‍??‍?

7) Hvorfor tillader du, at det ukrainske flag hænges på dine bygninger i stedet for Dannebrog? ??

Dette er blot nogle få spørgsmål, og jeg har mange flere. I danskere lærte mig om demokrati, og hvad sker nu med jeres ytringfrihed?

Og til sidst vil jeg kommentere på et ønske fra den danske regering om at sende våben til mit land, Ukraine! Du kunne dræbe din minkbestand – det er dít land, og du bestemmer. Men vi, ukrainere og russere, er ikke en minkbestand. Vi er mennesker, som selv vil finde ud af det. Vi er et stolt slavisk folkefærd, og Gud er med os! ❤️??

Skrevet af Elena Shevtjenko

Opdatering 11. marts 2022

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B
B
1 year ago

Jeg er chokeret over mine landsmænd. Selvom jeg tilhører de 15%, som modstod vaccinepropagandaen og kendte tilpasningsvilligheden, så overrasker det blinde hysteri mod Rusland mig endnu engang og det har allerede skabt stor skade på Danmarks suverænitet og udenrigsforbindelser, desværre.

Kim
Kim
1 year ago

Hvis Ukraine har dræbt og bombet i Donbas regionen de sidste 8 år, hvorfor er det så først nu at Putin angriber Ukraine. Burde han ikke have gjort det længe før og på den møde havde reddet en masse liv ?

Elena
Elena
Reply to  Kim
1 year ago

Fordi i 2015 Ukrainsk tidlere præsident Poroshenko var tvunget af Tyskland, Frankrig og Rusland at underskrive Minsk’s aftale som siger at Ukraine skulle stoppe våben konflikt i Donbass. Desværre Ukraine aldrig opfyldt Minsk aftale og folk blev stædig dræbt , ikke så mange som i 2014 og 2015 , men stadig mange. I 2022 Putin anerkendt Donetsk Republik og Lugansk Republik ( begge republiker ligger i Donbass region ) da de råbte om hjælp! Så sendte han tropper til Ukraine at ende denne krig, som varer i 8 år

Carsten
Carsten
1 year ago

Fordi det er løgn…

M I A N 1978
M I A N 1978
1 year ago

Øhh

Hvad med at komme med nogle kilder. Men det er der jo ikke når. Ukraine ikke har brugt 8 år på at angribe pro russiske ukrainer i dombas

admin
Admin
Reply to  M I A N 1978
1 year ago

Prøv at kigge på alle de andre blogposts omkring Ukraine, hvor der er masser af dokumentation (BBC, TIME, VICE og Deutsche Welle), særligt dette blogpost:
https://frihedslisten.dk/hvorfor-har-medierne-skiftet-mening-om-ukraine/

Peter
Peter
1 year ago

Der er skoler i Ukraine som underviser på Russisk. Det er russer propaganda dette indlæg.

admin
Admin
Reply to  Peter
1 year ago

Hvordan er det propaganda, Peter? Altså Elena har vi selv troppet op til en demo og fortalt sin historie!
Men nu må man ikke fortælle en anden historie end at alle russere er satan selv, uden at det er propaganda?

Claus
Claus
1 year ago

Elenas indlæg kan betegnes som gengivelse af russisk propaganda, fordi indlægget indeholder en række faktuelt forkerte påstande, som er lig dem der kommer fra de statskontrollerede russiske medier.

Faktuelt er det at:

– Ukraine er et fejlbehæftet demokrati og der er udbredt korruption, men Ukraine rangerer langt højere end Rusland på begge parametre. Hvor Ukraine er et fejlbehæftet demokrati er Rusland et skindemokrati, reelt et diktatur. Ukraine ligger nr 86 og 122 på henholdsvis demokrati-index og korruptions-index, hvor Rusland ligger nr 124 og 136 på samme.
– Der er problemer med russofobi i Ukraine, men russiske skoler og russisk sprog er ikke forbudt i Ukraine.
– Ukraine har ikke atomvåben.
– Der er åbenlyst og uafhængigt verificeret blevet og bliver bombet meget andet af russerne end militære mål.
– Der er problemer med nynazister i Ukraine, som ikke er håndteret ordentligt, men det gør ikke den demokratisk valgte regering til nazistisk.

Elenas udsagn om at “russere og ukrainere genetisk set er ét folk som er blevet splittet” er omvendt netop et fascistisk synspunkt, som sætter staten og folket højere end mennesker, og bruger et i denne sammenhæng tåget begreb om genetisk samhørighed, som begrundelse for at Ukraine skal underlægge sig Rusland.

Ukrainerne har selv overvældende valgt uafhængighed fra Rusland i 1991 og kæmper nu for den. Overordnet handler konflikten om hvorvidt Ukraine forsat skal bevæge sig mod at være et liberalt demokrati eller mod at være en russisk vasalstat. Det var det Maidan handlede om, og det er det kampen handler om nu. Det var det russernes annektering af Krim handlede om, og det er det Ruslands nuværende invasion og krig mod Ukraine handler om.

Vi har ytringsfrihed i Danmark, hvilket gør det muligt for Frihedslisten at eksistere og for Elena at komme med sine synspunkter uden nogen risiko for repressalier. Jeg er selv meget kritisk og årvågen overfor magt, og på den måde bifalder jeg bestemt Frihedslistens eksistens. I forlængelse af det synes jeg det giver dårlig mening at frihedslisten ukritisk poster indlæg der støtter Putins invasion af Ukraine og Putins regime, som netop står for magtmisbrug i højeste potens.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.