Nyhedsbrev – 1. marts 2022

Kære alle medlemmer og interesserede i Frihedslisten

TAG EN DYB INDÅNDING!

Her kommer et vigtigt nyhedsbrev til dig, med masser af information om Frihedslistens aktiviteter. Det kommer til at gå stærkt, så tag en dyb indånding, smøg ærmerne op, og vær med til at præge fremtiden.

Indhold

 1. Robin Hood penge – Kort rapport fra hovedbestyrelsesmøde på Djurs
 2. Folketingsvalg: 3000 vælgererklæringer indenfor 3 til 6 uger!
 3. Zoom stormøde mandag d. 7. marts kl 19-21
 4. Vi mangler suppleanter til hovedbestyrelsen!
 5. Vi mangler folk i vores Flyers gruppe!
 6. Stor jura event med ’rigtige’ advokater;)
 7. Frihedslisten kalenderen

1. Robin Hood penge – Kort rapport fra hovedbestyrelsesmøde på Djurs

En lettere amputeret hovedbestyrelsesgruppe på 7 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant mødtes i weekenden på Djurs for at lægge planer for det næste halve år, samt allokere penge til forskellige projekter. Blandt andet fik vi afsat nogle penge til 1. maj i København, Grundlovsdag på Himmelbjerget og et jura arrangement for medlemmerne.

Vi er nemlig af den overbevisning at de penge som vi har modtaget i såkaldt ’partistøtte’ fra kommunal- og regionsrådsvalget i 2021, i alt omkring 67.000 kr., skal ud og arbejde for frihedsbevægelsen. Vi kalder partistøttepengene for Robin Hood penge. Det gør vi fordi tager pengene tilbage fra et elitært system, og giver dem tilbage til folket.

Du kan herunder læse mere om hvilke arrangementer vi sætter i værk.

2.  Folketingsvalg: 3000 vælgererklæringer indenfor 3 til 6 uger!

Frihedslisten er en græsrodsorganisation der arbejder for at fremme friheden i Danmark. Men vi er en græsrodsorganisation som bruger det eksisterende parlamentariske system til at fremme oplysningen om frihedskampen i Danmark. Til et Folketingsvalg, vil presse, medier og andre politikere være tvunget til at forholde sig til Frihedslisten og vores budskaber.

Vi har udfærdiget en 5-punktserklæring til det kommende folketingsvalg, som du kan læse herunder.

Frihedslisten vil med, transparens og åbenhed, arbejde for:

 1. Direkte Demokrati
 2. Grundlovsrevision
 3. Danmark ud af EU
 4. Nationalisering af Nationalbanken
 5. Sund omgang med naturen og dens ressourcer

Du kan læse mere om de enkelte punkter på vores hjemmeside.

Der skal bruges i alt 20.128 vælgererklæringer for at gøre Frihedslisten klar til det kommende folketingsvalg. Vi har tænkt os at dele opgave op i mindre bidder, ved at fokusere på at blive det parti som er tættest på, at være det næste opstillingsberettigede parti. Ved årsskiftet lå Klaus Riskær Pedersens parti ”Borgerlisten” på ca. 2700 erklæringer.

Frihedslisten har netop sat sig den målsætning at få samlet 3000 erklæringer indenfor de næste 3-6 uger, så vi overhaler Borgerlisten og alle andre partier i kapløbet om at blive næste opstillingsberettiget parti. Når vi først er på 3000 erklæringer, så skal vi nok komme det sidste stykke vej til målet inden valgkampen begynder:)

Men det kræver at du hjælper os med at få budskabet ud. Del evt. nedenstående link med andre som vil kunne give Frihedslisten en vælgererklæring:

3. Zoom stormøde mandag d. 7. marts kl 19-21

Ja, vi ved det godt. Vi har været dårlige til at informere vores medlemmer om hvad der egentlig foregår i Frihedslistens rækker. Men vi kommer så det længe ventede zoom STORMØDE.

Dagsorden:

 • 19:00 Formanden byder velkommen og informerer (5 minutter)
 • 19:05 Information fra Frihedslistens forskellige udvalg (5 gang 5 minutter)
 • 19:30 Spørgsmål fra medlemmerne (1 time)
 • 20:30 Debat (30 minutter – vi afslutter kl. 21:00)

Stormødet foregår over zoom, se invitationen herunder:

Topic: Frihedslisten ZOOM STORMØDE!

Time: Mar 7, 2022 19:00 Copenhagen

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82647991365?pwd=em03OEJmVXBDWENYT1hCNnZFTDdUUT09

Meeting ID: 826 4799 1365

Passcode: 429183

4. Vi mangler suppleanter til hovedbestyrelsen!

Netop nu mangler vi en suppleant til hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsens arbejde er ikke for alle! Vi mødes hver anden mandag på zoom og fysisk 6 gange om året. Og der er mødepligt. Desuden skal du kunne afse noget tid til at deltage i diverse udvalg og begivenheder (demonstrationer, grundlovsdag osv.).

Men, hvis du brænder for at være med i en højtydende bestyrelse, som sigter på at redde dit land ud af suppedasen, og har lidt tid til overs til at give en hånd med, så er det dig vi gerne vil have med i bestyrelsen.

PS: Vær opmærksom på at vi er ved at ændre vores vedtægter mht. hvorledes man bliver en optaget som suppleant. For at gøre valget af nye suppleanter endnu mere demokratisk og transparant, så regner vi med at lave en vedtægtsændring på årsmødet i september. Men som landet ligger netop nu, så er det hovedbestyrelsen der vælger suppleanterne ud fra dem som skulle være interesseret. Vi glæder os til at høre fra dig. Skriv på info@frihedslisten.dk hvis du gerne vil hjælpe til:)

5. Vi mangler folk i vores Flyers gruppe!

Et af vores store forbedringsområder er flyers uddeling til demonstrationer og begivenheder. Vi har derfor besluttet at oprette en Flyers gruppe på op til 10 friske frihedskæmpere, som kan være med til at sikre, at der altid er 3-4 folk på vagt, til at dele flyers ud, når vi er ude for at møde Hr. og Fru Danmark på gaden.

Skriv til info@frihedslisten.dk hvis du gerne vil hjælpe til:)

6. Stor jura event med ’rigtige’ advokater;)

Der er en del Frihedslisten medlemmer der har udtrykt ønske om mere vidensdeling på Jura området.

Derfor vil nogle af Frihedslistens bedste folk på juraområdet, være vært for et event hvor vi har inviteret  ’rigtige’ advokater med i et debatpanel.

Meningen med debatpanelet er at frihedslistens medlemmer kan komme og stille spørgsmål til de eksisterende sager som Frihedslistens folk er involveret i ved danske domstole, samt sager omkring Grundloven, EU-lovgivning, straffelov osv.

Sted: Satellitten – Salen, Bymidten 46, Værløse 

Tid: Mandag d. 28. marts kl. 19-21:30

Program:

19:00 Velkomst

19:10 – 20:00 Diskussion af eksisterende sager som Frihedslistens medlemmer er involveret i, bl.a. Grundloven vs. EU-lov, straffelovssager, Epidemilovssager m.m.

Pause (15 min)

20:15 – 21:30 Paneldebat; Alle deltagere får mulighed for at stille spørgsmål til panelet hvor der også vil være en eller flere jurister.

Hvis vi får mulighed for det, så vil vi optage eventet. Det vil dog kun blive delt internt i Frihedslisten, af hensyn til de deltagende jurister.

7. Frihedslisten kalenderen

Tirsdag d. 1. marts kl. 19-21: Hygge- og dialogaften, Furesø Rådhus, Stiager 2, Værløse. Alle er velkomne. Arrangeret af Furesø Lokalafdeling, Nordsjællands Regionsafdeling.

Mandag d. 7. marts kl. 19-21: ZOOM STORMØDE for medlemmer!

Tirsdag d. 15. marts kl. 19-21: Hygge- og dialogaften, Furesø Rådhus, Stiager 2, Værløse. Alle er velkomne. Arrangeret af Furesø Lokalafdeling, Nordsjællands Regionsafdeling.

Torsdag d. 17, marts kl. 19-21 : “Cafe Frihedslisten” i Huset No7, lokale 201, Nørregade 7, 7400 Herning. Alle er velkomne og vi glæder os vildt meget til at hilse på folk.

Onsdag d. 23. marts kl. 17-19: Generalforsamling i Furesø Lokalafdeling, Rådhuset (mødelokale 4), Stiager 2, Værløse. Alle interesserede fra hele Nordsjællands området er velkomne.

Mandag d. 28. marts kl. 19-21:30 JURA AFTEN for medlemmer! Sted: Satellitten (Salen), Bymidten 46, Værløse. Ingen tilmelding, bare mød op.

Søndag d. 1. maj, hele dagen. Arbejdernes kampdag! København.

Søndag d. 5. juni, Grundlovsdag på Himmelbjerget.

Lørdag d. 10. september, FRIHEDSLISTENS ÅRSMØDE!

Vi fra Hovedbestyrelsen glæder os meget til at se dig til nogle af de mange aktiviteter det næste stykke tid.

HUSK… at dele linket her, hvor folk kan give Frihedslisten en erklæring og gøre os klar til Folketingsvalget:
https://frihedslisten.dk/vaelgererklaering/

Kærlig hilsen

Hovedbestyrelsen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.