“Vi skal ud af EU, inden unionen bliver krigsførende”

Læserbrev indrykket i JyskeVestkysten d.11 mar. 2022 kl. 08:54

Vibeke Schou, bestyrelsesmedlem i Frihedslisten, Arnkilsmaj 13, Sønderborg

Læserbrev: Der sker en sammenblanding af Nato og EU lige nu. Ideen med Nato er, at det skal varetage at forsvare medlemslandene, og ideen med EU er, at det skal være et handelsfællesskab.

Nu ser vores folketing sin mulighed for at udfordre vores EU-forbehold og bruger Ukraine-konflikten som påskud. Ligesom klima og corona-propagandaen, vi har været udsat for de senere år, så kører statsstøttede medier hårdt på for at fremvise en sort/hvid virkelighed for folket, som er nemmere at overskue.

Målet er at gøre befolkningen så angst, at den ikke kan tænke klart og stemmer for at sende deres egne drenge i krig. Krige, som intet har med Danmark at gøre. At få danskerne til at opgive deres suverænitet til EU. Vores demokrati er allerede under stort pres, da et demokrati, som styres af et meget selektivt stats-tv og en meget systemtro befolkning er en farlig cocktail.

EU styrer allerede i høj grad vores land. EU-Kommissionen er med sine ikke-folkevalgte medlemmer en udemokratisk organisation med alt for mange egne interesser magtmæssigt og økonomisk. Jeg er imod krig og ville aldrig handle i andet end forsvar for mine børn. Mine børn skal ikke sendes ud i krig og kunne dømmes som landsforrædere, fordi de nægter at slå ihjel for staten. Mine børns liv skal aldrig bruges i en elitær magtkamp, ført af ikke-folkevalgte medlemmer af det diktatoriske pampervælde EU. Hvis nu vores folketing gav os mulighed for at stemme om dansk udtræden af EU og gav alle medier og borgere taletid, så kunne vi tale om en demokratisk proces.

Se læserbrevet i JyskeVestkysten her.

Gå til Vibeke Schous profilside på Frihedslisten.dk her.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.