Tjener regeringens ministre personligt på at lyve for befolkningen?

‘Ja’ siger Flemming Blicher i et radiointerview hos 24syv d. 14. juni! Og han begrunder sit svar.

Magnus Heunicke med en graf om noget statistik

Kan det virkeligt passe at der sidder politikere i Folketinget og koncentrerer sig om at tjene penge til sig selv, og om at øge sin egen ‘markedsværdi’, på bekostning af at de indkrævede skattepenge kommer borgerne til gode?

Hvad kunne dog forklare politikernes illoyalitet?

Og hvorfor skulle politikerne ikke være interesserede i at tjene befolkningen

Spørgsmålene dukker frem fordi Magnus Heunicke melder ud at “Ny coronavariant kan være mere alvorlig, end vi kan forestille os” se artiklen på TV2 her! Det fik 24syv til at invitere Flemming Blicher i studiet tirsdag d. 14. juni i programmet ‘reporterne’ for at komme med en mulig forklaring på politikernes utroskab mod befolkningen.

To minutter efter sin afsked vendte Nick Hækkerup regeringens politik ryggen

At regeringens topfolk er ligeglad med befolkningen og hytter deres eget skind, viste tidligere Justitsminister Nick Hækkerup tydeligt ved at stoppe som Justitsminister og starte som direktør for Bryggeriforeningen:

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-05-02-to-minutter-efter-sin-afsked-vendte-nick-haekkerup-regeringens-politik-ryggen

Regeringen vil hæve aldersgrænsen for køb af alkohol til 18 år, men det vil Nick Hækkerup nu kæmpe lodret imod i sit nye godt betalte direktør job, og med sin ministerpension på mellem 77.000-87.000 om måneden sikret!

Vi har et politisk system der gør det endog meget lukrativt for politikerne at tjene industriens interesser, frem for folkets! Noget som også DONG Energy salget til Goldman Sachs i 2014 vidnede om, efter det kom frem at Goldman Sachs omgår danske skatteregler i købet af Goldman Sachs. Efter salget blev den finansminister der stod for salget, nemlig Socialdemokraternes Bjarne Corydon, selv ansat hos McKinsey Group. Virksomheden havde i årene indtil 2014 faktureret Corydons Finansministerium for 89 millioner danske kroner for konsulentydelser. Se EkstraBladet artikel her!

Bill Gates står for over 20% af WHOs 2-årige budget

Ikke mange danskere formår at sætte spørgsmålstegn ved WHO og deres bevæggrunde. Dog satte Flemming Blicher tilbage i december 2021 et stort spørgsmålstegn ved WHOs oprigtige interesser i verdensbefolkningens sundhed, idet korruptionen og industriens interesser for længst har taget over.

At Bill Gates via sin fond yder danske sundhedsmyndigheder store donationer, er heller ikke noget som dansk dagspresse interesserer sig synderligt for. Hvordan kan SSI træffe uafhængige beslutninger når de samtidigt modtager donationer fra Bill Gates som også har store interesser i både Moderna og Pfizer, begge coronavaccine leverandører til netop SSI?

World Economic Forums store rammeaftale med Danmark

I 2018 indgår daværende Løkke regering en rammeaftale med WEF, som Mette Frederiksen uden så meget som et kvæk til offentligheden har videreført.

Tværtimod, så står hun i sine nytårstaler og priser det privat-offentlige samarbejde, og forbereder danskerne på at der kommer meget mere af det. I WEF sprog hedder til Public-Private-Partnership.

Videoen til Lars Løkke Rasmussen herunder fortæller meget mere om WEF aftalen:

Hvem ejer alle de firmaer som tjener store beløb på den danske regering?

Den globale elite er en sammentømret enhed af de 1% som styrer de 1% som styrer befolkningen. I store træk er alle verdens større firmaer ejet af de samme såkaldte institutionelle investorer, som er ejet og styret af eliten.

Troede du at Coca-cola og Pepsi-cola havde forskellige ejere og konkurrerede på det ‘blodrøde kapitalistiske ocean’?

Troede du at vaccinegiganterne Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson også havde vidt forskellige ejere og ligeledes konkurrerede på det ‘blodrøde kapitalistiske ocean’?

Se videoen der beviser hvilke få institutionelle investorer der ejer hele verden:

Desto flere penge vores politikere tjener til storindustrien, desto større deres markedsværdi i eftermarkedet, når de lægger Folketinget bag sig.

Konklusion: Ja, regeringens ministre tjener store penge på at gå storindustriens ærinde, også i tilfældet med en pandemi!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.