Sådan får man de små erhverv ned med nakken

Vidste du, at regeringen nu strammer skruen ved, at man med et nyt lovforslag (en ny bogføringslov – L 163) vil gøre det til et lovkrav, at selv mindre virksomheder (en årlig omsætning over 300.000 kr.) skal bruge et statsligt godkendt regnskabsprogram?

Kongstanken er angiveligt, at alle regnskabsbilag skal gøres digitale ”for at gøre det nemmere”.

Makker du ikke ret venter er der udsigt til kæmpebøder (op til 1.5 million kr.). Så må du i stedet leve med at miste fleksibilitet eller betale dig fra hjælpen.

Dette er hvad regeringen vil foretage med hjælp fra Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Kristendemokraterne og Dansk Folkeparti.

Mon ikke de store virksomheder klarer sig, men dette lovkrav rammer både frisøren, mekanikeren, tømmermesteren og pølsevognen om hjørnet.

Man kan kalde det for hvad man vil, herunder også det glade vanvid. De små virksomheder kæmper i forvejen for at overleve (vi ligger i forvejen ret højt på ”dødskurven” over start-op virksomheder der må lukke før de når at blive 5 år).

Gad vide hvad regeringen forestiller sig skal ske med de små erhverv, med disse urimelige regler og krav. Skal man til at bestille tid til klipning i Bilka?

Desværre er det et eksempel på, hvordan mennesker må indrette sig efter systemet. Det burde være helt omvendt!

Mvh. Brian John McCullen Dahl

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke
vibeke
1 year ago

Frygteligt!

lene eriksen
lene eriksen
1 year ago

Langt ude! Dagsordnen bliver mere og mere tydelig.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.