Efterkrigstidens zionisme i Danmark

Man skal ikke grave så dybt for at finde beviser for den israelske efterretningstjeneste Mossads agentvirksomhed i Danmark. Tør vi tro på at det stoppede med efterkrigstidens og koldkrigstidens zionistiske spionage- og agentvirksomhed?

Herbert Pundik. Tidligere Chefredaktør for Politiken, tidligere Mossad agent og nutidig aktiv kommentator især indenfor det zionistiske område/Israel.

I en artikel fra Information om Herbert Pundik, tidligere Chefredaktør for Politiken, får læseren et indblik i hvordan Mossad og zionismen opererer. Tør man tro at disse metoder hører fortiden til, og at zionismen ikke længere er i Danmark?

“Havde Herbert Pundik ikke været zionist, men eksempelvis tidligere kommunist, havde han haft ørerne mere i mediemaskinen, måske endda i lov-møllen.”

Uddrag fra artiklen “Ja, jeg var agent for Mossad”

Læs artiklen, der blev trykt i Information d. 27. februar 2010, her:

https://www.information.dk/indland/2010/02/ja-agent-mossad?fbclid=IwAR3EJZv1-jzhnUnV1jBQAQXOdnG2VCltthyAlY38PiJ0VFrji-RlFZeacUI

Stort set alle kan blive enige om, at Israel er en stat der er stærkt præget af zionisme, hvilket vel også er hovedårsagen til, at man på skift ser forskellige jødiske grupperinger brænde det israelske flag af under demonstrationer i Israel. Og ingen er vist i tvivl om, at den israelske efterretningstjeneste Mossad, er indbegrebet af zionisme,

Det er ofte heller ikke noget man bliver stærkt uenige med andre om, hvis man påstår at USA bedriver en zionistisk udenrigspolitik i Mellemøsten.

Det er vel heller ikke helt forkert at kalde en af den amerikanske præsident Bidens vigtigste kontakter til Ukraine, Undersecretary of State, Victoria Nuland, for en zionist! Selv hendes historiske familie baggrund, som efterkommer af fordrevne jøder fra det sydlige Ukraine, er et perfekt opløb til hendes nuværende position, som udfører af USAs zionistiske udenrigspolitik i Ukraine.

Og at kalde Ukraines præsident for zionist, blev en del lettere efter han selv bøjede det i neon for hele verden i denne artikel i en af israels traditionelle medier, dagbladet Haaretz:

https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium.HIGHLIGHT-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1.10721395

Igennem mange år, og især siden befrielsen i 1945, har USA haft en kæmpe indflydelse på tingenes tilstand i Danmark. I starten var det selvfølgelig Marshall hjælpen som var det centrale. Og det var også Marshall hjælpen som især sørgede for at amerikansk kultur også blev til dansk kultur.

Udover Coca-cola, walkman, fitness-centre, MacDonalds osv., kan det så tænkes at vi i Danmark også har fået en portion zionisme med i rigelige mål?

Spørgsmålene idag år 2022, hvor der er krig i Ukraine, og hvor Danmark har erklæret sin udelte tillid, samarbejde og støtte til det ukrainske styre og den ukrainske (zionistiske) præsident, er:

  • Kan Danmark stadig være under indflydelse af Mossads agenter på centrale politiske poster og på medie poster som redaktører for dagblade og TV stationer?
  • Og bedriver Danmark i virkeligheden en indenrigs- og udenrigspolitik der er under zionistisk indflydelse?
  • Hvorfor har flere centrale politikere, inkl. statsministre og partiformænd en åbenlys hang til det zionistiske?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.