Hvad er zionisme? Er der zionisme i Danmark?

Frihedslisten inviterer dig til at skrive en kommentar om hvad du mener er zionisme og om der er zionisme i Danmark.

Zionisme er normalt noget de fleste danskere forbinder med staten Israel og USA’s mellemøst-politik. Men er svagheden for zionisme noget vi har taget til os fra USA, ligesom alt det andet vi har taget til os fra den kant?

En del medlemmer af Folketinget kan påstås at operere som zionister i deres udøvelse af deres erhverv. Synes du at det er ok at der er zionister og zionisme i Folketinget?

Ville det være ok for dig at der fandtes zionister blandt danske politidirektører, mens PET udråber en ny terrortrussel (antimyndighedsekstremisme) blandt dem der stiller sig kritisk overfor danske myndigheder og overfor udøvelse af zionisme i danske myndigheder?

Skriv dine kommentarer i kommentarfeltet herunder:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Snedker
Finn Snedker
1 year ago

Når man ser på hvordan russer bliver behandlet i Danmark og hvordan medier opildner til had, ja så blomster zionismen for fuld styrke.
Ligeledes den forskel der er på om man er flygtning fra et land USA og Danmark har bombet sønder og sammen og så de flygtninge der kommer fra Ukraine.
Der er himmelvid forskel.

Alizia
Alizia
1 year ago

Som en kristen kvinde, tror jeg på zionismen, dvs. på Israels ret til at eksistere. Man kan måske diskutere grænserne.

Jeg er meget imod, at I bruger ordet zionist som et skældsord. Det klinger af noget religiøst had i mine ører.

Jeg forstår godt, at der findes “the cabal” inden for frimurerne, med jødiske og kristne symboler. Men jeg tror ikke på, at vi skal råbe dem op som “zionister”. Det er virkelig ikke noget, som vil fremme Verdensfreden, som vi alle ønsker os.

Jeg har rejst i staten Israel og i de palæstinensiske områder ad flere omgange, så kender mere til konflikten end “den almindelige dansker”. Og her har mediedækningen været utroligt fordrejet i de sidste mange, mange år.

Vi bliver nødt til at betragte hinanden som mennesker, ikke som zionister osv. Der er uden tvivl også “zionister” iblandt frihedsfolket.

Charlotte
Charlotte
1 year ago

Zionisterne har været her længe.
De opererer i alle de lukkede selskaber.
Efterhånden har de deres, klamme, fingre i alt.
Helt fra FOLKETINGET til den såkaldte fagbevægelse.
Deres mål er, at herske på Jorden, med alle os andre som deres slaver.

Anders
Anders
Reply to  Charlotte
1 year ago

Kære Charlotte
Nu ved du godt, at dele af Israel er besat, ikke?
Vestbredden og Gaza er rent faktisk besat af arabere

Jæver
Jæver
1 year ago

Væk med dem

Flemming
Flemming
1 year ago

Jeg vil starte med at definere hvad zionisme IKKE er:
– Jeg har en rigtig god bekendt, som jeg også betragter som en nær ven. Han er jøde. Dansker, født i Danmark. Født til jødedommen. Sidste år blev han udsat for et baghold over internettet. Han var nær faldet i en fælde som nogle antisemitter havde sat op, og hvem ved hvad der var sket, hvis han var gået i den. Han bor i provinsen. Jeg var dybt ulykkeliog over at høre om hans oplevelse og skammede mig over at bo i et land hvor sådan noget sker!
Han er jøde, og at kalde ham zionist ville aldrig falde mig ind og i øvrigt være forkert på flere måder.
Ergo, der er forskel på at være jøde og at være zionist. Jeg vil sammenligne det med at der er forskel på at være kristen og at være en korsfarer.
Problemet med zionisme, er at zionisterne mere end ofte dækker sig under at de er jøder. Og er hurtige til at trække antisemit-kortet. Fx. se DIF-aarhus hjemmesiden her:
http://www.dif-aarhus.dk/
Artiklerne i Dansk-Israelsk forening er fulde af antisemit-kort og af zionistisk støtte til staten Israel, og uanset hvilke træk Israelsk militær hiver op af hatten overfor de palænstinensiske områder, så ville DIF ALDRIG stille sig kritisk overfor et eneste overgreb.
Dertil kommer problematikken omkring de falske jøder, Khazarerne, ashkenazi-jøderne, som netop lægger antisemit røgsløret ud, mens de selv har et fordækt agenda med verdenen.
Hvis du er interesseret i at undersøge hvordan zionisme er involveret i Zelenskyjs Ukraine og dermed også involvering med den danske stat (p.t er Rasmus Jarlov og andre danske politikere i Kiev for at besøge Zelenskyjs lakajer, og måske celebritien selv), så skal du finde Gonzalo Lira og specielt hans videoer om Victoria Nuland, den Amerikanske Secretary of State for Political affairs, som har hand i hanke med alt hvad der foregår i Ukraine. Se evt. hans Telegram kanal:
https://t.me/realCRP

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.