Er der zionisme i Ukraine?

Ukraines præsident Zelenskyj var højst overraskende (for de fleste) ude i ugens løb og udråbe Ukraine som den nye zionist-stat, med Israel som forbillede.

Det burde få flere til at spærre øjnene op for hvad det er der egentlig sker i Ukraine og i verden omkring dem.
Dette implicerer også Danmark i zionismen, eftersom at danske politikere, og især den danske statsminister Mette Frederiksen, har slugt alt råt for usødet der kommer fra Zelenskyjs Ukraine.

https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium.HIGHLIGHT-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1.10721395


Join the Conversation

2 Comments

 1. Man kan flytte fokus fra krigen på mange måder…

  At Zelenskyj er jøde ændrer ikke ved, at de rædsler, som uskyldige mennesker er blevet påført gennem invasionen af deres frie land, kalder på støtte fra verdenssamfundet, uanset deres hudfarve, race, religion eller anden idealistisk orientering.

  1. Hej Lise

   Tak for din kommentar.

   Og ‘nej’ og ‘gud-fader-bevare-os’ for at andre religioner end ens egen (hvis man har en) er tilladt!

   Om man er jøde, kristen eller muslim bør være fuldstændigt neutralt og ens eget valg. Men ekstremisme er det jeg i hvert fald har en kæmpe anke i mod. Og det er lige meget om ekstremismen er kristen, muslimsk eller jødisk. Hvis ekstremismen har baggrund i det jødiske, så er der en stor sandsynlighed for at det er zionisme, hvilket bunder i at zionistisk ‘falske’ jøder er større i antal end messianske eller andre ikke-zionistiske jøder på verdensplan.

   At Zelenskyy er ZIONIST kan der simpelthen ikke stilles spørgsmålstegn ved efter den nylige artikel i Haaretz:
   https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium.HIGHLIGHT-zelenskyy-says-post-war-ukraine-will-emulate-israel-won-t-be-liberal-european-1.10721395

   At han så selv erklærer sig som jøde, er et fint lille trick, som sikrer ham en høj grad af immunitet pga holocaust og den derudaf boostede mulighed for at kalde næsten alt for ANTI-SEMITISME.

   I øvrigt implicerer det også vores statsminister (og regeringen i øvrigt i zionismen) ved at regeringen støtter 100% op om alt der kommer ud af det zionistiske styre i Ukraine. At vores Statsminister, modsat hvad mange tror, så også selv på flere end to måder er jødisk, det er sagen underordnet. Det er hendes zionistiske politik som ikke er ok!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.