Coronakritiske Brian kæmper mod mundbind og tvangsfjernelser

Brian Dahl er ikke bange for at skille sig ud og være den, han er. Han har
spillet sækkepibe siden 2011, og hvis han bliver valgt ind i byrådet, vil han
gå igennem alle lokaler i Aalborg Kultur og Kongres Center, hvor de andre
partier sidder efter valgfesten og spille “Scotland the Brave”. Foto: NordJyske.dk

Brian Dahl fra Frihedslisten mener, at der er for få ‘rigtige mennesker’ i politik, og det skal der laves om på. Ifølge ham er de bedste politikere dem, der ikke gider at være det. Det inkluderer ham selv.

Jeg har følt mig politisk magtesløs i en årrække. At skulle stemme på det ene eller det andet parti har været forbundet med for mange kompromisser. De kompromisser er jeg ikke nødt til at indgå som kandidat for Frihedslisten.

Brian har været selvstændig som ledelseskonsulent fra 2019- Før det har han været leder i forskellige virksomheder igennem 22 år, heriblandt Grundfos.Når jeg ser på den måde, vi leder på i Danmark, er min oplevelse, at det er meget hierarkisk, magtdomineret og ikke
ligeværdigt. Den er simpelthen ikke tidssvarende. Jeg kan jo se, hvor mange mennesker, der ikke trives på arbejdspladsen, siger Brian.

Hans arbejdsliv har bragt ham til Canada, Singapore og Grønland, hvor han har boet og gjort karriere indenfor Software-branchen, som i sin tid startede, da Brian var en del af
‘Mobileventyret’ i Nordjylland. I dag bor han i Aalborg SØ med sin kone og indtil for nyligt sin datter, som for kort tid siden er flyttet hjemmefra.

Hans virke som leder har givet ham nogle kompetencer, som ifølge ham gør, at han er godt rustet til at træffe store beslutninger, og hvad endnu vigtigere er for Brian – det har
givet ham evnen til at tilsidesætte sit ego og lytte.

– Vi omfavner ikke hele mennesket. Jeg har tit hørt ledere sige,
at deres job er at gøre sig selv mere overflødig, men jeg ikke
mødt ret mange, der virkeligt mener det eller udfører den
tankegang i praksis.

Den ledelsesstil er ifølge Brian også symptomatisk for, hvordan
vores folkevalgte agerer på. Han vil have magten og
indflydelsen tilbage til den enkelte.

Læs hele artiklen i nordjyske.dk her (bag betalingsmur)

Se Brian Dahls profil her på Frihedslisten.dk: https://frihedslisten.dk/brian-dahl/


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
Bruno
1 year ago

Jeg kommer uvilkårligt til at tænke på filmen “Gladiator”, hvor den døende cæsar netop vælger general Maximus som sin efterfølger af samme årsag.
Ganske vist kun en film, men film reflekterer jo altid en vis portion sandhed og virkelighed.
De bedste er lige præcis de, der ikke vil være det. For de er ikke drevet af magtbegær og økonomiske interesser men ser det som et kald og en pligt, de har påtaget sig, fordi der er behov for det.
Der er måske mere end nogensinde behov for en udskiftning i de danske såvel som de internationale politiske kredse brug for en udskiftning med folk, der besidder empati, retfærdighedssans og integritet.
Således har I min fulde støtte – I er et friskt pust og et kærkomment og tiltrængt håb om en trods alt bedre verden for os alle!

Brain Dahl
Brain Dahl
Reply to  Bruno
1 year ago

Jeg har først set kommentaren nu, men af hjertet tak Bruno. Jeg kunne godt lide filmen “the gladiator”. Jeg synes Maximus virker som en mand med integritet, og derfor er han lidt helteagtig i mit fantasifulde univers.

Mvh. Brian

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.