Antistatsterrorisme – Radiointerview på Den Uafhængige

Er der antistatslige holdninger i Danmark?

Sådan lyder overskriften på indlægget der blev bragt live på Den Uafhængige d. 12. december 2022 kl. 07:30. Studieværten er: Kristian Henriksen.

Oplægget var Den tyske terrorsag, Common law og sagen om norske Sigmund der har siddet fængslet i flere måneder fordi hans Tesla lavede en katastrofeopbremsning. Sigmund har påberåbt sig Common Law, og hans Tesla var indregistreret under Common Law.

Interessant nok har man holdt ham fanget i Storstrøms Fængslet, et højrisikofængsel som ligger på Blichersvej 1, Nr Alslev på Falster. Han er blevet nægtet besøg, og pårørendes kommunikation ud og ind af fængslet er igen og igen blevet nægtet af fængslespersonalet, selvom dommer Ole Stryhn domsfastsatte det modsatte.

Men interviewet kom i stedet til at handle mest om grundloven og lidt om common law, hvilket dog alligevel var ret interessant. 

Bemærk at det som foregår er at grupperinger i det vi kan kalde frihedssegmentet, hvortil Frihedslisten så kunne tilhøre, helst skal kædes sammen med terrorisme. Dette kommer til at ske i stigende grad fremover.

Det er også det som terrorsagen i Tyskland formentligt handler om. Come on, hvem tror på den officielle historie om en regeringsomstyrtende gruppe, som også trækker Alternative für Deutschland, på mange måder Frihedlistens pendant i Tyskland, med sig i faldet.

Og til alle tider, trækkes den, i store træk, falske flag-operation “January sixth, Capitol Hill” (J6) med ind i historien. J6 er en falsk flag operation, som FBI/CIA og andre efterretningsvæsener, inkl. PET, bruger imod frihedssegmentet. Se dette link:
https://www.dailydot.com/debug/jan-6-ultimate-false-flag-conspiracy/ 

I Danmark har PET også i lang tid arbejdet udaf disse linjer. Se med fra side 38 i deres seneste terroranalyse rapport:
https://pet.dk/-/media/mediefiler/pet/dokumenter/analyser-og-vurderinger/vurdering-af-terrortruslen-mod-danmark/vurdering-af-terrortruslen-mod-danmark-2022.pdf 

I Den Uafhængiges ‘Advisory Board’ sidder bl.a.:

  • Martin Thorborg (iværksætter)
  • Søren Fauli (multikunstner der p.t. har enorm succes i erhvervslivet)
  • Poul Madsen (tidl. EkstraBladet direktør)

 

Se videoen fra radiointerviewet her:

 

Se dette tidligere blog indlæg på Frihedslistens nyhedsblog, hvor det tydeligt fremgår hvor dygtigt PET og DR interagerer, og det samme gør skuespiller og politiker Klaus Bondam (mest skuespiller!) og Tsunami/24syv:

“Flemming Blicher og Frihedslisten er farligere end Islamisk Stat”

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.