“Flemming Blicher og Frihedslisten er farligere end Islamisk Stat”

Udtalt på Radio 24/7 af Klaus Bondan, Direktør i Cyklistforbundet, politiker i Radikale Venstre, og skuespiller i TV-serie-klassikeren “Langt fra Las Vegas”

Man skal høre meget før ørerne falder af. Det var godt nok lige før at det skete for undertegnede (Flemming) efter min medvirken i en radioudsendelse på Radio 24/7, hvor ovenstående bemærkning falder fra Klaus Bondam.

Lyt til klippet her:

Udklip fra radioudsendelsen Tsunami og Parnasset “Er vi blevet for woke”

I panelet sidder Oliver Bjerrehuus, Klaus Bondam og Peter Ålbæk (der er linket til den fulde podcast udsendelse fra Radio 24/7 nederst på siden), men jeg advarer på forhånd, for det er ikke for sarte ører!

Tilbage til materien i det indslag jeg selv var med i. Den handler nemlig om terrortruslen i Danmark. For nylig udsendte PET (Politiets Efterretningstjeneste) en terroranalyse, noget de gør cirka én gang om året.

I denne seneste terroranalyse der udkom 29. marts 2022, kan man bl.a. læse følgende:

“CTA vurderer, at en eventuel øget udbredelse af visse konspirationsteorier, der skærper opfattelsen af myndighedsrepræsentanter, folkevalgte og andre politikere som bl.a. landsforrædere og fjender, kan føre til en stigning i antallet af trusler og en skærpelse af retorikken i disse.”

Uddrag af Vurderingen af Terrortruslen mod Danmark

Det er tydeligt at hvis der overhovedet er hold i påstulaterne omkring The Great Reset, New World Order og One World Government, så spiller PET fint med i orkesteret i det internationale sammensurium af myndighedsorganisationer. PET får på en diffus måde gjort opmærksom på at opposition til det man, bevidst fejlagtigt, betegner ‘folkestyret’ er farligt, og kædet det sammen med konspirationsteorier.

PET får nævnt både The Great Reset og QAnon under afsnit 4 (Truslen fra Antimyndighedsekstremister), som på fin vis får blandet virkelighed og fiktion sammen, og som får prædikatet antimyndighedsekstremister til at brede sig ud over en stor målgruppe.

Det er nemlig vigtigt at bemærke at The Great Reset på ingen måde kan betragtes som en konspirationsteori, idet World Economic Forum’s grundlægger Klaus Schwab udkom med en bog netop med titlen “Covid-19 The Great Reset” kun måneder efter at WHO erklærede en verdensomspændende pandemi. QAnon derimod, er en yderst tvivlsom bevægelse, som bedst kan betegnes som ‘gaslighting’ af et segment af mennesker som tvivler, eller allerede har mistet troen, på verdens myndigheder.

World Economic Forum’s Klaus Scwab har været så galant at han efter sigende har sendt et eksemplar af bogen til alle landes regeringer. Bogen kan læses i en ebogs version (PDF) her:

https://carterheavyindustries.files.wordpress.com/2020/12/covid-19_-the-great-reset-klaus-schwab.pdf

Klaus Schwab, grundlægger af World Economic Forum, her fanget under udøvelse af sine mere okkulte tilbøjeligheder; World Economic Forum (WEF)

Interessant med danske øjne er det, at Danmark var det første land til at lave en rammeaftale med World Economic Forum. Det var Løkke III regeringens finansminister Kristian Jensen der underskrev aftalen i Davos 25. januar 2018. Aftalen kan læses her:

Som en sidebemærkning kan det jo nævnes at Kristian Jensen netop er blevet ‘belønnet’ med en adm. direktør stilling i et nyt (meget WEF-aftale relateret) initiativ, Green Power Denmark! Tillykke Kristian, you made it into the club! Hils Bjarne Corydon og de andre!

Er man interesseret i en gennemgang af aftalen mellem WEF og GoV (Government of Denmark!?!), så har jeg lagt denne video op på min private YouTube kanal “Safe Electrowaves”, som gennemgår aftalen punkt for punkt.

https://youtu.be/YX0mgb4CMW0

Men lad os igen gå tilbage til Klaus Bondams fuldstændig absurde udtalelse i Radio 24/7. Hvordan kan Klaus Bondan kategorisere Frihedslisten som “farlige” når han selv senere i udsendelsen anbefaler at system/regerings/folketingskritikere skal gøre netop det Frihedslisten har gjort(“at starte et nyt politisk parti”)?

Vi har jo netop stiftet Frihedslisten for at gøre opmærksom på vores kritik af systemet!

Læg også mærke til hvordan den samme Klaus Bondam i baggrunden er ved at falde over sig selv mens han stønner og hoster, da Oliver Bjerrehuus i starten af udsendelsen sidder og analyserer en amerikans dollarseddel og læser op fra den. Der står nemlig “New World på latin på en amerikansk dollarseddel. Punktum. Oliver har jo også en forholdsvis vågen mor og ikke mindst hendes mand Asger Aamund, så mon ikke Oliver, på trods af hans rygte for det modsatte, sagtens kan lægge to og to sammen: Der ER noget galt et sted i toppen af verdenssamfundet!

Du kan høre hele udsendelsen Tsunami & Parnasset fra Radio 24/7s podcast tjeneste på Spotify (kræver konto!) her.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny Boye Frendoe
Johnny Boye Frendoe
1 year ago

Under ww2 lavede Hitler en pagt med zionisterne som osse støttede ham financielt. Man udryddede de ægte jøder i samarbejde med zionisterne og oprettede staten Israel. Under covid-19 udrydder man igen de ægte jøder i Israel. America var zionisternes største bedrift hvor man udryddede alt opposition med titanic. Derefter kunne zionisterne oprette federal reserve som privat bank cartel. Alle krige styret af den amerikanske/zionistiske krigs maskine gik ud på kontrol af resourcer, regeringer, national banker. Den Danske overtog Rothschild fra Christian den 4 i det 18 århundrede. Vores regering er nu fyldt med udvalgte zionister som tjener dronningen. Ligesom resten af vesten er styret af udvalgte zionister. Tænker ofte de er en anden race med den ondskab de besidder. De ejer det meste i verdenen, såsom banker, medier, corporationer. Fylder deres varer med kræftfremkaldende stoffer, chemtrailer os som rotter, bestråler os med 5G, udbyder kun LED skærme, styrer lægevidenskaben som forgifter os. JFK gik imod og blev likvideret ligesom mange andre landes ledere som var imod. CIA er den største terror organisation i verdenen og PET er en underafdeling. De er osse meget intelligente og kører mk-ultra på os gennem programmerings kassen. Folks hjerner bliver bevidst forgiftede, specielt med aluminium, fluor, barium. Man flår folk åbenlyst og giver dem lidt igen uden de opdager det. Det skaber afhængighed af staten som allerede i 1992 blev enige om at afbefolke yderligere med resten af verdenen på nær 3 lande. Politiet er styret af frimurere/zionister og er et privat firma ligesom skat. Hvis ikke skole, føde/drikke varer var fyldt med gift, ligesom tandpasta, rengørings artikler, skønheds produkter, bygge materialer etc. ville det ikke være så nemt for dem. De kan programmere folk til at hade eller elske og de kører den samme agenda altid ORDER OUT OF CHAOS. Derfor er det umuligt at samle folket mod tyraniet der foregår lige for næsen.

Elisa Clara
Elisa Clara
1 year ago

Så godt skrevet Flemming. Tak for det. Det er ganske grotesk hvad der sker i verdenen pt. Det er også hovedrystende at opleve hvordan en anden holdning end det officielle narrativ, kan gøre at man lander i kategorien “farlig”!

lena
lena
1 year ago

kanon godt skriv

trackback
1 year ago

[…] PETs nye terroranalyse (læs dette blogindlæg) er fascisme årgang ’22 godt igang med at blive implementeret. Historien gentager […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.