Hvem og hvad er Frihedslisten?

Bliv klogere på Frihedslisten

Hvad er Frihedslisten?

Frihedslisten er en græsrodsorganisation der bruger den parlamentariske platform til, at udbrede kendskabet til nogle af de fiktioner som danskerne gennem mange år er blevet bundet på ærmet, såsom den demokratiske den juridiske fiktion. Derfor har vi organiseret os som et politisk parti der stiller op til kommunal-, regions-, EU og Folketingsvalg.

Se med i denne video som er optaget d. 10. september 2022 i Kauslunde på Fyn.

 

Hvem er Frihedslisten?

Frihedslisten overtog aktiverne fra Forfatningspartiet tilbage i januar 2022. Senere på året, nemlig på årsmødet d. 10. september 2022, blev følgende valgt til Frihedslistens Hovedbestyrelse:

Medlemmerne af den nye bestyrelse fra højre mod venstre: Kent Nielsen (best.medlem), Charlotte Petersen (best.medlem/kasserer), Annie Søltoft (nyt best.medlem), Daniel Wagner Dybkær (ny suppleant), Vibeke Schou(best.medlem), Flemming Blicher (ny formand), Karen “Kampklar” Predbjørn Klarbæk (nyt best.medlem), Jesper Nørgaard (best.medlem), Millah Kongsbach (næstformand), Inette Jensen (revisor), Lisa Sofia Larsson (best.medlem), Jovan Tasevski (suppleant).
De nyvalgte suppleanter Lars Rikart Jensen, Jette Møller og Emil Meier er ikke med på billedet.

 

 

 

 

Hvor mange medlemmer er der i Frihedslisten?

Der er omkring 360 medlemmer i Frihedslisten (oktober 2022), som er organiseret i 22 lokalafdelinger. Det er lokalafdelingerne der arrangerer de fleste af Frihedslistens arrangementer.

 

Hvorfor stiller Frihedslisten op til Folketingsvalget?

Et Folketingsvalg er den største mulighed i Danmark for at komme langt ud i befolkningen med samfundsrelaterede budskaber, og dermed politiske budskaber, idet samfund og politik hænger uløseligt sammen. Frihedslisten stiller op til Folketingsvalg for at udstille den råddenskab som har angrebet Danmarks grundvold.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.