Huslejeloft- ekspropriation af privat ejendom!

Den nye aftale om et husleje loft på 4% over de kommende 2 år, for de private udlejere som anvender nettoprisindeksering, vil komme til at betyde færre nye lejemål, samt mindre vedligeholdelse af de eksisterende lejemål.

Dette viser historien tydeligt, og man skal ikke længere tilbage end 2021, hvor flere mindre amerkanske byer, har indført loft over den stigning som udlejerne må hæve deres udlejningsejendomme med.

I St Paul Minnesota feks, var tilladelser til nybyggerier, nede med over 60% sidste vinter, grundet huslejeloftet som fjernede incitamentet til at opføre nye udlejningsejendomme!.

Vi vil med al sandsynlighed se det samme ske herhjemme, da det er udsigten til at kunne genere et overskud, som får entreprenører til at igangsætte et projekt, og kan de ikke se et overskud nede af vejen, bliver nye projekter ikke igangsat.
Hvorfor skulle man påtage sig risikoen og anstrengelserne, hvis ikke der er profit i fremtiden? Det er åbenbart kun socialister, der ikke har forstået hvad der bringer produkter (boliger) på markedet, og hvad der også samtidigt sikrer en fair pris- nemlig fri konkurrence!

Med en officiel inflation i Danmark fra Juli 2021 – Juli 2022 på  9,6%% , gir det ingen mening at igangsætte en projekt, hvor man kun må hæve lejen med 4% over 2 år, og dette kommer som altid til at betyde ringere lejemål, i form af mindre vedligeholdelse samt færre nybyggerier.
Men at regne med at regeringen har studeret historien og forstår begrebet udbud og efterspørgsel, er vel for meget at forlange!

Dette indgreb er en form for ekspropriation, da der stjæles fra udlejerne for at give til lejerne.

Regeringen er åbenbart ligeglade med hvad der er bedst for Danmark på den længere bane, og vil bryde loven (igen) for at bestikke lejerne i bytte for deres stemmer!

Dette er endnu et angreb på den frie kapitalistiske markedsøkonomi, og et skridt tættere på socialisme/kommunisme.

Hvis bare regeringens vælgere forstod, at de prisstigninger de har været vidne til, er en direkte konsekvens af den uansvarlige finanspolitik, der er ført siden Marts 2020, samt den lige så vanvittige monetære poltik, Nationalbanken har ført, for at devaluere den danske krone i trit med Euroen!

Det er intet andet end historien der gentager sig, og det bliver nok ikke det sidste desperate forsøg fra regeringen, ift at fastholde magten!

4.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.