Corona-skeptiker står bag ny liste ved kommunal- og regionsrådsvalget

Jyllands-Posten har skrevet en artikel om Frihedslistens tilblivelse.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13374044/coronaskeptiker-staar-bag-ny-liste-ved-kommunal-og-regionsraadsvalget/

I flere uger larmede demonstranter med potter og pander uden for Christiansborg for at gøre opmærksom på deres vrede over regeringens coronarestriktioner. Flemming Blicher var en af hovedarrangørerne af de demonstrationer. Nu stiller han op i politik. Arkivfoto: Annika Byrde/Ritzau Scanpix.

I alle fem regioner og i en fjerdedel af landets kommuner vil Frihedslisten være at finde på stemmesedlen. Initiativtageren er en af arrangørerne bag de larmende pottepande-demonstrationer på Christiansborg Slotsplads.

Når vælgerne den 16. november går til stemmeurnerne, vil Frihedslisten være på stemmesedlen i 25 kommuner og til alle fem regionsrådsvalg.

Initiativtageren til listen er den 53-årige corona-skeptiker Flemming Blicher, der er en af hovedarrangørerne af de larmende pottepande-demonstrationer mod epidemiloven og coronarestriktionerne foran Christiansborg.

»Da WHO erklærede en pandemi, var jeg meget kritisk,« siger Flemming Blicher, der selv stiller op i Furesø Kommune og i Region Hovedstaden.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.