Ukrainske krigsforbrydelser dokumenteret

Der har verseret billeddokumentation på internettet som omhandler ukrainske styrkers krigsforbrydelser siden Rusland i februar 2022 gik direkte ind i konflikten i Ukraine.

Flere vestlige soldater, som har meldt sig frivilligt til at forsvare Ukraine mod Rusland, har meldt om krigsforbrydelser på den ukrainske side.

Et af de vidnesbyrd som ikke kan ignoreres kommer fra en Adrian Bocquet, en tidligere soldat i den franske hær, som meldte sig frivilligt til at forsvare Ukraine mod Rusland. (se link til artikel i Planet-Today samt det fulde radiointerview fra Sud Radio på links i slutningen af blog-indlægget)

Adrian Bocquet interviewes af Sud Radio

Fransk frivillig vender tilbage fra Ukraine og siger, at vestlige medier lyver om krigen – Fakta kontrolleret –

Ukraines Azov-regiment består af “100 % nynazister”, der begår “krigsforbrydelser”, mens de bærer nazistiske runer og insignier – alt sammen mens de opererer under dække af Vestlige mainstream-medier, som fortsætter med at dække over dem, ifølge en fransk medicinsk frivillig, der netop er vendt tilbage fra fronten.

Adrian Bocquet, en tidligere fransk hærsoldat, der tilbragte flere uger i Ukraine med at levere medicinsk udstyr og forsyninger, beretter om grusomheder, han sagde han var vidne til, begået af Azov-regimentet – en berygtet nynazistisk militia styrke, der opererer under den ukrainske nationalgarde.

»Der så jeg krigsforbrydelser blive begået. Jeg så mange krigsforbrydelser. De eneste forbrydelser, jeg så i de dage, jeg var der, blev begået af ukrainske styrker”, sagde Bocquet i en samtale i Sud Radio tidligere på ugen.

Bocquet sagde, at han tilbragte flere uger i Ukraine for at hjælpe med levering af medicinsk humanitær bistand til hospitaler og børnehjem. Ifølge Bocquet endte noget af denne bistand i hænderne på nynazister i det ukrainske militær.

“Jeg så russiske soldater, der blev taget til fange, bundet og slået hårdt… De blev bragt [til et tilbageholdelsesområde] i grupper på tre eller fire i minibusser. Hver soldat, der forlod minibussen, modtog en kugle fra en Kalashnikov-riffel i knæet… De, der indrømmede, at de var officerer, blev skudt i hovedet, sagde den medicinske frivillige.

“Da jeg vendte tilbage til Frankrig, var jeg ekstremt chokeret over, hvad de folk, der udtalte sig til tv-programmerne sagde. Der er dyb en kløft mellem det, jeg ser og hører på tv, og det, jeg så på stedet. For mig er det afskyeligt”, sagde Bocquet.

Bocquet afslørede, at han var vidne til Azov-regimentets krigere, der opererede over hele landet, med deres karakteristiske runelapper i nazi-stil og fremtrædende SS-emblemer.

»Det chokerer mig enormt, at Europa stadig giver våben til en styrke, som efter min mening er nynazister, og som har nynazistiske insignier. Vi taler ikke om det. Det er et SS-emblem, der svinges over hele Ukraine, overalt,” sagde Bocquet.

“Ingen i Ukraine virker bekymret over dette, mens vi bevæbner dem med europæiske våben. De går ud og begår krigsforbrydelser, det så jeg selv”, tilføjede han.

Den tidligere soldat sagde, at han selv oplevede 10 anspændte timer under tilbageholdelse af Azov, da de opsøgte og afhørte ham om, hvad han lavede i landet, og at han til sidst forlod landet via Slovakiet, før han rejste til Polen, hvorfra han tog et fly tilbage til Frankrig.

Bocquet er den seneste udlænding, der åbner op om, hvad der virkelig sker på jorden i Ukraine. I april fortalte en dansk statsborger, der kæmpede i Ukraine, til lokale medier, at tilfangetagne russiske krigsfanger blev henrettet.

I marts beskrev en veteran fra den amerikanske hær, der meldte sig frivilligt til at kæmpe i Ukraine, sin egen rystende flugt fra landet efter at være blevet efterladt uden våben og truet med henrettelse.

FN’s Menneskerettighedsovervågningsmission i Ukraine, ledet af Matilda Bogner, bekræftede i denne uge, at hendes kontor har “troværdige” beviser for “tortur, mishandling og incommunicado tilbageholdelse” af russisk militærpersonel holdt i ukrainsk fangenskab, og sagde, at en sådan aktivitet “overtræder grundlæggende regler i international humanitær lov”.

Russiske anklagere har engageret sig i den systematiske indsamling af beviser om formodede krigsforbrydelser i Ukraine, ikke kun fra perioden siden Rusland og dets Donbas-allierede begyndte den særlige operation “demilitarisering og afnazificering” i februar, men tilbage til foråret 2014 , da Kiev indledte sin straffende “antiterror-operation” mod de begyndende Donetsk- og Lugansk-folkerepublikker.

Kilde: https://www.planet-today.com/2022/05/french-volunteer-returns-from-ukraine.html

Interviewet på fransk i Sud Radio: https://www.youtube.com/watch?v=ZoKnhXnp-Zk

Bocquets konto: https://twitter.com/adrienbocquet59

(Tak for oversættelsen til Ole Jensen)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke hansen
1 year ago

danich: dejligt at løgn bliver til sandhed, hvorfor undersøger presidenter og regeringer ikke deres viden, ordenligt, inden de poser miliarder og våben i et nasitisk land som ukraine, og deres forbrydelser??? medierne viser jo ikke den rigtige sandhed, og regeringerne lyver, hele bundet skal udskiftes, Butin har hele tiden sagt, at de var efter nynasisterne, og nu er han hadet af løgnen, der giver eko i verden.

trackback
1 year ago

[…] link er at finde på Frihedslistens hjemmeside: Ukrainske krigsforbrydelser dokumenteret – og fra en hjælper har NewSpeek modtaget følgende opsummering af og citater fra […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.