TV2 skriver helt åbenlyst om Ukraines nazisme

Selvom TV2 skriver helt åbenlyst om nazismen i Ukraine, så virker det ikke til at den danske befolkning registrerer det? Eller er det fordi at TV2 bevist forsøger at gemme sådanne sandhedsartikler lidt af vejen, med misvisende overskrifter og bevidst dårlig placering på deres hjemmeside?
Døm selv.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-03-18-forsvarer-ukraine-under-nazisymbol-her-er-ruslands-foretrukne-syndebukke

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

2000 mennesker ud af 44 millioner tilhører en bataljon som betegnes som “nazistisk”
Og ud af disse 2000 mennesker er måske kun 10-20 % i virkeligheden nazister, kan man læse i artiklen.
Så med dette trumfkort i hånden angriber Putin Ukraine med metoder der fuldt ud svarer til de metoder Nazityskland brugte i 40’erne.
Det siger alt om Putin

Finn Wulff
Finn Wulff
Reply to  Anders
1 year ago

Tror du på alt som fake news medierne skriver. Du bliver snart klogere.

Anonym
Reply to  admin
1 year ago

“ Lidt det samme som at sige at Tyskland under anden verdenskrig kun bestod af 10-20% nazister, så ingen grund til at kalde dem nazister. ”
Det ville holde, hvis det ikke var en fuldstændig fordrejning af historiske fakta og begivenheder. Jeg ved ikke, hvor du får det tal fra, men det kan jo kun være et estimat, med den store og betydelige forskel om det nu er 10 eller 20 %. Men i mine øjne kan den kun være forkert, og den antyder, at Nazi-Tysklands propaganda og undertrykkelse ikke har virker. Derfor er den i mine øjne meget farlig. Især som en med tysk (om jeg er derfor er nazist, fordi jeg jo “helt åbenlyst skriver” om det, må i læsere jo selv vurdere ?) baggrund. Jeg kan ikke sige, hvor mange tyskere dengang var helt overbeviste nazister, men regimet var jo utvetydigt infiltreret af dem. Du kender forhåbentligt til Hitler-Jugend, Napola og den øvrige indoktrinering med propaganda, som jo også blev filmet i koncentrationslejrene. Og jeg vil tro, at det havde overbevist mindst 20 % af befolkningen fuldkommen. MEN, i og med der kun var ubetydelig modstand mod regiment, ville jeg også kalde hele befolkningen nazister, for de gjorde ikke modstand mod et af historiens mest grusomme folkedrab. Men de kunne jo godt se, at deres jødiske (men også andre “undermennesker” („Untermenschen“), altså alle dem der ikke tilhørte dem såkaldte “ariske race”) naboer, bekendte, arbejdskollegaer og også skolekammerater pludselig forsvandt, og at det ikke bare var tilfældigt en her og dér, men fuldkommen systematisk. Og de kunne nok også tænke sig til, at de ikke bare arbejdede på de lagre. Du behøver ikke være enig med mig i dette syn på befolkningen, men jeg håber, at du kan følge min logik. For at lave en analogi, er folk der ikke er direkte anti-racister i et samfund med strukturel racisme, også racister, i mine øjne. Hvis man for eksempel under slavehandlen ikke selv havde slaver, men heller ikke kritiserede det, hvis ens venner havde det, var min også selv racist, i mine øjne. Så selv med faren for, at jeg gentager mig selv, mener jeg at denne sammenligning og forkerte fremstilling af Nazi-Tyskland er farlig.

Anonym
1 year ago

Skriver bare lige her, fordi det er det nyeste indlæg. Har ikke specielt meget med dette indlæg at gøre, men tænker det interesserer jer alle i Frihedsmuseet meget. En artikel om, hvordan man kan gøre journalisme troværdig igen: https://theconversation.com/saving-journalism-views-on-how-to-pay-for-reliable-information-175648

I øvrigt fra et medie, som jeg kun kan anbefale:

Anonym
Reply to  Anonym
1 year ago

Kan vist ikke redigere min kommentar, så korrigerer bare lige en dum fejl her. Mente selvfølgelig “Frihedslisten” og ikke “Frihedsmuseet”. L**** autokorrektur.

Anonym
Reply to  Anonym
1 year ago

Det var også et punktum det skulle slutte med, ikke kolon. ? nu har jeg vist korrigeret alt.

trackback
1 year ago

[…] Læs om ukrainsk nazisme Læs mere om Ukraine […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.