THE GREAT RESET: DEN PERFEKTE STORM

Flg artikel er skrevet af David Solway via PJMedia.com.

En storm kan komme i mange former, og kan bestå af mange forskellige bestanddele, men når alle disse elementer kombineres i samme kritiske øjeblik, kaldes det en “perfekt storm.
Når en sådan storm omsættest til de kulturelle, politiske og økonomiske områder, det vil sige når den ser ud til at påvirke hele det sociale miljø, har vi intet andet valg, end at forstå dens betydning, og forberede dens begyndelse ved at træffe beskyttende foranstaltninger.

Sådan en storm er nu over os.
Alle dens elementer peger tydeligt på en orkestreret hensigt; det kan med andre ord ikke være et uheld, og dens hensigt, vi ser i det nuværende historiske øjeblik, den underliggende plan, ser ud til at lægge grunden til det, der er blevet kaldt en “teknototalitær digital mørke tidsalder,”, forbundet med Club of Rome, FN og World Economic Forum (WEF). , det vil sige, hvad der er blevet kendt som “The Great Reset” – virksomhedernes overtagelse af privat ejendom, sundhed, penge, rejser, energi og fødevarer.

Resultatet involverer en gennemgribende omstrukturering af det demokratiske samfund langs ny middelalderlige linjer, en eliminering af middelklassen, en to-lags politisk orden. og en reduktion af den globale folketælling.

De skumle elementer der udgør denne storm, kan let observeres for enhver der er opmærksom:

  • Indførelsen af ​​en pandemi og dens officielle reaktion – lockdowns, social distancering, masker, karantæner, medicinsk apartheid – der effektivt lukkede det offentlige liv og økonomiske strukturer i hele nationer, hvilket førte til tab af levebrød, fysisk og psykisk sygdom og spiraldannelse selvmordsrater.
  • Påbuddet om nye “vacciner”, der skaber masseofre, som vidne til fænomenet SADS – Sudden Adult Death Syndrome – som blev fremtrædende efter vaccination. Overfloden af ​​afskrækkende “faktatjek” på sociale medier og internettet er yderligere tegn på, at vi lever i en tidsalder med censur. Korrelationen mellem SADS og vaccineudrulningen er overvældende, og kan endda tyde på en årsagssammenhæng. Den massive stigning i dødfødsler kan også tilskrives væskerne.
  • En “klimaændringspolitik”, der indebærer Co2 afgifter, forbud mod kunstgødning, nedlukning af standard energiproduktion, markedsføring af dyre og ineffektive elektriske køretøjer, der truer med at udtømme elnettet, og lovgivning om stort set ubrugelig og afpressende grøn vedvarende energi baseret på usikker og opdigtet videnskab og risikable computermodeller, hvis virkning har været at forarme både producenter og almindelige borgere i at skabe en ny og despotisk dispensation.
  • Forstyrrelser i forsyningskæden.
  • Fødevare- og brændstofmangel forårsaget af regeringerne.
  • Voldsom inflation, der prissætter livets fornødenheder, ud over et stort antal menneskers evne til at have råd til dem.
  • Fokus på og forfølgelse af LGBTQ+, “ikke-binær”, transkønnet og seksuel indoktrinering af unge og mindreårige, hvilket skaber en voksende kohorte af mennesker, der ikke reproducerer sig, dvs. en tilstand af sterilitet.
  • Den foreslåede oprettelse af en kontantløs digital økonomi og indførelse af digitalt ID med det formål at etablere et socialt kreditsystem i bedste Kina-stil, der fratager individet personlig frihed og skønsmæssige valg.
  • Indledningen af ​​proxy-krige, som i Ukraine, hvilket yderligere resulterer i lammende former for materiel knaphed, økonomisk smerte og befolkningsstress.

Alle disse faktorer forekommer på samme tid, det vil sige, at de er komponenter i en perfekt storm, der er bragt til at påvirke det globale samfund – eller mere præcist, på samfundet af vestlige nationer. (“Civilisationsstater” som Rusland, Kina og Indien er stort set immune over for det fælles angreb.)

Man kan ikke troværdigt benægte, at der eksisterer et bevidst formål bag en så åbenlys sammenkædning af samtidige begivenheder, der forestiller sig en ny og reduktionistisk verdensorden og befolkningsformindskelse i enhver betydning af begrebet.

Vestens liberale civilisation skal erstattes af et antikapitalistisk globalt kup til fordel for en totalitær regerende klasse. For at ændre metaforen er det, der er forestående, en slags “masseudryddelsesbegivenhed” på kultur-, stats- og civilisationsniveau, en slags ideologisk asteroide eller “planetmorder”, der kredser meget tæt på fremtiden.

I sin Ted Talk fra 2010 hævder Bill Gates, at “hvis vi gør et rigtig godt stykke arbejde med nye vacciner, sundhedspleje og reproduktive sundhedstjenester, kan vi sænke væksten af verdens befolkningen med ti eller femten procent.” Vacciner og boostere ser ud til at have netop den effekt. Gates’ posering med WHO-generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus, en etiopisk marxistisk revolutionær, burde fortælle os alt, hvad vi behøver at vide. Klaus Schwabs “Great Reset”, støttet af førende politikere, ngo’er, teknokrater og globalistiske oligarker, ville reducere den frie verden geopolitisk og demografisk til næsten global slaveri.

For yderligere bekræftelse behøver man kun at læse Meadows/Randers indflydelsesrige og opdaterede bog, Limits to Growth, vedtaget af Club of Rome. Som Dennis Meadows hævder i et nyligt interview med det venstreorienterede onlinemagasin Resilience: “Jeg ved ikke, hvad et bæredygtigt befolkningsniveau er nu, men det er sandsynligvis meget tættere på en milliard mennesker eller færre.”

Forfatterne er skeptiske over for vækst som en funktion af det, de kalder “overskridelse”, af “at gå ud over grænser ved et uheld”, hvilket i sidste ende kan producere et “økologisk fodaftryk”, der er uholdbart. De erkender ikke, at vækst og dens negative udløbere kan styres uden at bruge drastiske løsninger – løsninger, der i sig selv er et produkt af overskridelse. “Hvis der ikke snart foretages en dybtgående rettelse,” advarer de, “er et styrt af en slags sikkert.” Problemet er, at de er styrtet.

Der er selvfølgelig intet nyt i deres aflevering. De fremfører, hvad der i bund og grund er et malthusiansk argument, der antyder et omvendt forhold mellem (geometrisk stigende) befolkningstilvækst og (aritmetisk stigende) materielle ressourcer. Paul Ehrlichs bestseller The Population Bomb fra 1968 proklamerede på ægte malthusiansk vis, at “kampen for at brødføde hele menneskeheden er forbi, og at civilisationens kollaps er nært forestående.” Interessant nok er ingen af ​​hans daterede forudsigelser gået i opfyldelse.

Faktisk er teorien om universel implosion længe blevet miskrediteret.

Videnskabsforfatteren Ronald Bailey, for eksempel, sætter pris på afhandlingen i The End of Doom, hvor han latterliggør den malthusianske afvisning af at “give slip på den enkle, men klart forkerte idé om, at mennesker ikke er anderledes end en flok hjorte, når det kommer til reproduktion .” Mennesker er ræsonnerende dyr – i hvert fald nogle mennesker – der er i stand til at håndtere presserende og tilsyneladende vanskelige problemer gennem ægte videnskabelige opdagelser og innovative tilgange udviklet over tid. Som Matt Ridley nævner i sin informative The Evolution of Everything, var selv Malthus ikke en gennemgribende katastrofe, der foreslog sent ægteskab som en løsning på overbefolkning.

Ikke desto mindre fortsætter vores sidste dages malthusianere, resettere og plutokratiske marxister med at fremme deres kampagne, ligesom Francis Galtons ivrige, men vildfarne disciple, der hævdede: “Hvad naturen gør blindt, langsomt og hensynsløst, kan mennesket gøre forsigtigt, hurtigt og venligt. ” Den “venlige” del faldt hurtigt ud af formuleringen, og negativ eugenik, der indebar ufrivillig sterilisering, dukkede til sidst op som en løsning på problemet med overbefolkning og faldende ressourcer. (Som Nicholas Wright Gillham skriver i sin fascinerende biografi A Life of Sir Francis Galton, “Hvad eugenik skabte i første halvdel af det tyvende århundrede var meget værre end noget Galton ville have forestillet sig.”)

Heldigvis er modstanden stigende. Vigtige bøger er blevet udgivet, som Michael Walshs redigerede bind Against the Great Reset, Alex Jones’ The Great Reset: And the War for the World og Marc Moranos The Great Reset: Global Elites and the Permanent Lockdown (alle stærkt anbefales), der slår veltalende og lidenskabeligt alarm. Såkaldte “populistiske oprør” i lande som Frankrig, Italien og Sverige (de to sidstnævnte har valgt nye konservative administrationer), såvel som MAGA-bevægelsen i USA, udfordrer en stærk konspiration – ikke en konspirationsteori, men et Konspirationsfaktum – der søger at destabilisere verdensordenen, ophæve grundlaget for langvarige brug og traditioner, kollapse Vestens økonomiske grundlag og kort sagt bygge værre tilbage.

Klassen af ​​magtgale manipulatorer bag The Great Reset udgiver sig som menneskehedens velgørere. Vi bør hverken være imponerede eller påvirkede af deres formodede bekymring for menneskehedens velfærd. De er agenter for ødelæggelse, ikke arbejdere i vingården. Murray Rothbard opfordrer klogt i Egalitarianism as a Revolt Against Nature, at “udfordringen skal finde sted i kernen – ved den formodede etiske overherredømme af et meningsløst mål.”

Målet kan være meningsløst, men det er reelt og farligt. Etiske overvejelser figurerer heller ikke i det mindste i den revolutionære dagsorden for vores formodede samaritanske lånere.

Måske kan den perfekte storm klares. Måske kan den ideologiske asteroide afledes. Men det vil kræve bevidsthed, viden og engagement fra flere og flere mennesker, hvis vi skal komme frem på den anden side af den tiltagende katastrofe.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.