Så er der Folketingsteater igen!

Radikale freder Statsministeren og udskriver valg!

Set med vågne øjne, så er underholdningen i top, og bedraget totalt. 

Når Sofie Carsten Nielsen freder Statsminister Mette Frederiksen fra en advokatundersøgelse, og samtidigt presser et valg igennem, som nok ville være kommet alligevel, så er det let at antage at de to madammer har haft et lille internt møde om det på forhånd.

For hvem bestemmer i Danmark når det kommer til stykket? Ikke Statsministeren, i hvert fald ikke ifølge grundlovens § 14 der klart viser at det er Kongen, der afskediger og ansætter alle ministre, inkl. statsministeren.

Det er desuden også kun regenten der kan udskrive valg ifølge grundlovens paragraf 32 stk 2.

Men hvis Dronningen (som overtog kongemagten i 1972 efter sin afdøde far) virkelig bestemmer, hvorfor så alle de mange forvirrende svinkeærinder? 

Hvorfor sætter Dronningen ikke bare skabet på plads en gang for alle? 

Fordi folket jo netop ikke skal kunne gennemskue dette bedrag! Og fordi det netop er det store drama, der får folk til at tro på, at de har et demokrati. Paradoksalt nok!

Hva’ så Frihedslisten?

Det virker ganske uoverkommeligt netop nu, at få kradset de sidste 19.400 vælgererklæringer ind inden folketingsvalget kommer. Ikke umuligt, men ganske uoverkommeligt, og det kræver realistisk set nok en fokuseret kampagne som koster mellem 300.000-500.000 kr, noget som vi har sjusset os frem til efter input vi har fået fra Veganerpartiet, der har været samme mølle igennem.

Vi har ikke en halv million kroner på kontoen, og ser os ikke i stand til at samle sådan et beløb ind nu og her.

Derfor må Frihedslisten se sig nødsaget til at opstille enkelte løsgængerkandidater i alle de 10 storkredse. Det kan dog vise sig at give os visse fordele alligevel.

Mere om det senere! Vi skal nok fortælle det videre så snart vi har navnene på vores 10 kandidater.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.