Rapport fra Frihedslistens Årsmøde 2022

Rapport fra et vellykket årsmøde

Tak til ?55 deltagere og ?3 veloplagte indlægsholdere

Tak til alle deltagere og indlægsholdere for et yderst vellykket arrangement som endnu en gang blev holdt på Kauslunde kro.

Årsmødet er Frihedslistens højeste myndighed, og derfor er et af de vigtigere punkter at få valgt den hovedbestyrelse som kører aktiviteterne i det daglige.

Mødet startede med en video optaget tale som blev leveret af den afgående formand Brian Dahl. Han kunne desværre ikke være med på dagen.

Derudover blev det også taget forskellige beslutninger udover valg til bestyrelsen.

  • Kontingentet forbliver uændret på 250 kr/år eller 25 kr/md
  • Årsmødet bliver i fremtiden, fra og med 2023, holdt i marts eller april måned
  • Det blev lagt over på Hovedbestyrelsen at arbejde videre på om der skal dannes et grundlovsudvalg
  • Vibeke Schou fremlagde Kunstprojektet Verdensmål. Kontakt Vibeke via email for at få mere at vide visc@frihedslisten.dk
  • Annette Narimani havde fremsat forslag om at oprette en ungdomsafdeling. Det blev sendt videre til hovedbestyrelsen til behandling der

Men, de mest interessante dele af årsmødet var nok underholdningen og debatterne som blev leveret af de 3 fantastiske frikæmpere og fritænkere, Viktor Bodin, Dan Johannesson og Connie Ringgaard. Deltagerne på årsmødet vidste at der kom overraskelser, men vidste ikke hvem det var før på dagen. Der blev taget rigtigt godt imod dem alle tre, og de bidrog alle med .at gøre dagen endnu mere uforglemmelig?

Den nye hovedbestyrelse

 

Medlemmerne af den nye bestyrelse fra højre mod venstre: Kent Nielsen (best.medlem), Charlotte Petersen (best.medlem/kasserer), Annie Søltoft (nyt best.medlem), Daniel Wagner Dybkær (ny suppleant), Vibeke Schou(best.medlem), Flemming Blicher (ny formand), Karen “Kampklar” Predbjørn Klarbæk (nyt best.medlem), Jesper Nørgaard (best.medlem), Millah Kongsbach (næstformand), Inette Jensen (revisor), Lisa Sofia Larsson (best.medlem), Jovan Tasevski (suppleant).
De nyvalgte suppleanter Lars Rikart Jensen, Jette Møller og Emil Meier er ikke med på billedet.

 

Nyd hyggestemningen på Årsmødet

Vi har sammensat en kort video som giver et godt indblik i den gode stemning på Årsmødet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.