Pfizer vaccine laver DNA ændringer i de vaccinerede

Videnskabeligt studie fra Universitetet i Lund viser at mRNA indsprøjtningerne installerer DNA i menneskets gener efter at have modtaget den påståede ‘vaccine’

Hvad mange skeptiske læger og videnskabsfolk længe har påpeget som er mulighed, er desværre blevet bekræftet af Marcus Aldén m.f. i et videnskabeligt studie:

Den såkaldte vaccine ER genterapy!

Det videnskabelige studie blev publiceret 25. februar 2022. Du kan læse det her.

Se dette korte klip fra amerikanske Joni Lambs informationskanal, hvor Dr. Simone Gold, Dr. Peter McCullough og Dr. Richard Bartlett interviewes omkring den makabre sandhed.

De tre doktorer er alle med i American Frontline Doctors hvor de kæmper for at oplyse om vacciner og COVID-19.

På trods af de kolde fakta fra studiet i Lund, så tier dansk presse om denne nyhed. Derfor tror hoveddelen af befolkningen stadigvæk på misinformationen, som fx denne Tjek Det artikel: “For 117. gang: Nej, RNA-vacciner ændrer ikke vores DNA”

Indberetninger om skadevirkninger fortsætter

Overdødeligheden i Danmark er skudt i vejret siden vi i Danmark begyndte af forebygge COVID-19 pandemien med de såkaldte vacciner. Det er noget som Statistiker Max Schmelling har dokumenteret siden årsskiftet 2020/2021 hvor Danmark begyndte at give indsprøjtningerne til befolkningen. Han har også dokumumenteret at der er stor forskel på bivirkningerne fra Pfizer vaccinen afhængigt af hvilken batch man har fået en dose fra. Dokumentationen er forelagt Folketinget og kan ses her.

Aktindsigt fra SSI d. 7. februar 2022 viser at 8679 er døde indenfor 30 dage efter at have modtaget en COVID-19 såkaldt vaccine. Aktindsigten, som er vedlagt herunder, viser ikke at man direkte dør af vaccinen, men viser sammenhængen mellem at have modtaget vaccinen og dødsfald kort efter.

Lægemiddelstyrelsen har nu modtaget omkring 69.000 indberetninger om bivirkninger, hvoraf mange er alvorlige, heraf er Myokarditis (betændelse i hjertemusklen) en af de hyppist rapporterede alvorlige bivirkninger på verdensplan.

I Frihedslisten arbejder vi for at den danske befolkning skal informeres bedre om fx pandemi kriser, end den bliver i dag af politikere og nyhedsmedier.

Hvis du vil være med til at udbrede større kendskab omkring COVID-19 krisen til befolkningen i Danmark, så meld dig ind i Frihedslisten og få kontakt til din lokale afdeling af Frihedslisten.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.