Nej til at fjerne forbehold

Hvorfor siger Frihedslisten NEJ til EU?

EU startede ud som en ide om frihandel og fri bevægelighed mellem medlemslandene. Det er aldrig lykkedes. Det er tid til at tænke nyt. Vi skal danne nye fællesskaber på tværs af hele verden. EU bestemmer i for høj grad over Danmark.Vi ønsker at folket i Danmark skal bestemme over Danmark. Derfor siger vi nej til EU.

Hvorfor siger Frihedslisten nej til at fjerne forbehold?

Vi skal ud af EU, inden unionen bliver krigsførende. NATO er vores forsvarsalliance. EU er vores handelsfællesskab. EU har arbejdet i mange år på at vinde mere og mere magt på andre områder end det som det oprindeligt var tilsigtet. Det er en farlig vej at gå. Danskerne har allerede stemt nej til forbehold i 1972 og i 1992. Skal folketinget bare have lov til at blive ved med at lave afstemninger indtil folket siger ja? 

Hvad sker der i verden lige nu?

Lige nu ser vores folketing sin mulighed for at udfordre vores EU-forbehold og bruger Ukraine- konflikten som angst fremkaldende middel i befolkningen. Ligesom mediedækningen af klima og corona angsten, så kører statsstøttede medier hårdt på for at fremvise en sort/hvid virkelighed for folket.

Vil du gerne afgive din frihed?

Vi risikerer at skulle sende vores egne unge ud i krig og konflikter, hvor nogle af dem  handler om interesser, der strengt taget, ligger uden for Danmark.

Vores demokrati er allerede under stort pres, da et demokrati, som styres af et meget selektivt stats-TV og en meget tillidsfuld befolkning er en farlig cocktail.

Hvem skal bestemme over Danmark?

EU styrer allerede i høj grad vores land. EU-Kommissionen er med sine ikke-folkevalgte medlemmer en udemokratisk organisation, med alt for mange egne interesser magtmæssigt og økonomisk. Frihedslisten er imod krig og ville aldrig handle i andet end forsvar. Vi ønsker et mere direkte eller ”borger-involverende” demokrati. Vores unge skal ikke sendes ud i krig og kunne dømmes som landsforrædere, fordi de nægter at slå ihjel for staten. Vores unges liv skal aldrig bruges i en elitær magtkamp, ført af ikke-folkevalgte medlemmer af EU. Hvis nu vores folketing gav os mulighed for at stemme om dansk udtræden af EU og gav alle medier og borgere taletid, så kunne vi tale om en ægte demokratisk proces. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ronald Reagan
Ronald Reagan
1 year ago

Sikke en gang ukonkret bullshit! Udokumenterede postulater fra ende til anden.

Brian Dahl
Editor
Reply to  Ronald Reagan
1 year ago

Kan du være lidt mere specifik end “ende til anden”?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.