Mød USA’s Ukraine-dukkefører – Victoria Nuland

At USA fører en zionistisk udenrigspolitik i Mellemøsten er accepteret af de fleste. Men at USA også fører en zionistisk Europa politik, er nok noget meget få tænker over.

Victoria Nuland and John Kerry with Ukrainian opposition leaders Poroshenko, Yatsenyuk and Klitschko, Munich, February 1, 2014 (Foto: Wikipedia)

Victoria Jane Nuland har en central position i Joe Biden’s adminstration som Under Secretary of State for Political Affairs. Det er en magtfuld stilling som har gjort hende til den centrale figur i den del af den amerikanske regering, som håndterer Ukraine konflikten. Hun var indblandet i Ukraine siden 2013/2014 hvor Maidan revolutionen startede store forandringer i landet.

Hun har også en kontroversiel religiøs og historisk baggrund, som værende efterkommer af jødiske emmigranter der blev fordrevet fra det sydlige Ukraine under de russiske progromer. Victoria Nuland rygtes til at have et indædt had til Rusland og alt russisk. Hvis det er sandt, så kan man sige at hun har sin historiske familiemæssige baggrund for at besidde et sådant had

Døm selv hendes kvaliteter i denne lækkede telefonsamtale fra 2014 der viser hvor meget magt USA har når historien skal skrives i et land som Ukraine:

Victoria Nulands Wikipedia side: https://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland

Kort efter ovenstående samtale blev lækket dannede Yatsenyuk (se ovenstående billede) regering og Turchynov blev Ukraines første præsident efter Maidan revolutionen. Truchynov blev efterfulgt i embedet af Poroshenko (ses svagt bag Klitschko i ovenstående billede) i juni 2014. I maj 2019 blev Zelenskyy indsat som præsident.

0 0 votes
Article Rating
Tilmeld
Giv mig besked om
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Victor Friskovic
Victor Friskovic
6 months ago

“Kontroversiel baggrund som efterkommer af fordrevne jøder …”!???
Her gik jeg og troede, at det var progronerne der var kontroversielle. Men sådan kan man jo se forskelligt på tingene 🙁

trackback
2 months ago

[…] Mød USA’s Ukraine-dukkefører – Victoria Nuland […]

2
0
Vi vil meget gerne kende din mening, holdning og viden. Kommenter gerne!x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.