Join the Conversation

1 Comment

 1. Hej, denne mail er sendt i dag til alle partiforeninger i Assens Kommune, som vi har kendskab til…(*) – Vi håber på kort svar fra jer alle senest den 11. november 2021 (og gerne før). Jeres svar vil inden valget blive publiceret på diverse lokale Facebooksider og med lidt held også på Fyens Stiftstidendes lokalsider

  Kommunalvalgets glemte spørgsmål – Hvad er jeres svar?

  Et af sommerens store spørgsmål har været en lille gruppe Assensborgeres ønske om en ny superlandevej fra Assens By til motorvej E20. Det er vores indtryk, at behovet for en ny vej er meget lille og ønsket om en superlandevej er begrænset til en meget lille gruppe indbyggere i Assens.

  Det undrer os, at det næsten ikke har været et emne i kommunalvalgkampen, derfor vil vi gerne vide, hvad partierne i Assens Kommune mener om denne sag.

  Er I tilhængere eller modstandere af en ny superlandevej mellem Assens by og E20? (Hvor meget NY landevej er der brug for i Assens Kommune?)

  Det er et enkelt ja/nej-spørgsmål som I eventuelt gerne må supplere med lidt argumentation. På forhånd tak for svar. Og undskyld den lidt sene mail til jer…

  (*) Mailen er – for god ordens skyld – også sendt til de paneldeltagere (nuværende medlemmer af Miljø-, Teknik og Planudvalget + borgmester Søren Steen Andersen), som deltog i trafik-tema-valgmødet med den 28. oktober i Tommerup St.

  Desuden er den sendt til Fyens Stiftstidende (Assens-red) og Folkebladet i Aarup

  Med venlig hilsen

  Jørgen Bjerring (formand for Cyklistforbundets lokalafdeling i Assens Kommune)
  Magtenbøllevej 94
  5492 Vissenbjerg
  tlf. 2961 5859

  Klaus Ankerstjerne Eriksen
  Magtenbøllevej 78
  5492 Vissenbjerg
  tlf. 2086 5492

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.