Meddelelse om afgang fra Frihedslistens hovedbestyrelse

Hellerup d. 28.2 2023

 På et Frihedslisten hovedbestyrelsesmøde, afholdt over zoom, blev der d. 27. februar 2023 stemt om at bede Kent Nielsen om at forlade hovedbestyrelsen. Syv ud af ni bestyrelsesmedlemmer stemte for at Kent skulle stoppe i bestyrelsen. Kent Nielsen er derfor stoppet som hovedbestyrelsesmedlem i Frihedslisten, og har samtidigt valgt at melde sig helt ud af Frihedslisten.

Det var hovedbestyrelsens formand Flemming Blicher der havde rejst forslaget på baggrund af uoverensstemmelser i bestyrelsen. Uoverensstemmelserne startede med at vedrøre Frihedslistens opbakning til Nye Borgerliges kampagne mod World Economic Forum (WEF) og mod en “verdensomspændende skyggeregering”. Kent Nielsen var modstander af denne opbakning. Desuden havde Frihedslistens formand Flemming Blicher ydet Nye Borgerliges daværende nyudnævnte formand Henriette Ergemann en del opbakning på sociale medier, som Kent Nielsen heller ikke var enig i.

Det er vigtigt at pointere at Frihedslisten ikke nødvendigvis støtter Nye Borgerlige i andre emner, men bifalder når et parti som har mandater i Folketinget bringer emner om WEF og skyggeregeringer ud til den bredere befolkning.  

Inden afstemningen i hovedbestyrelsen havde Frihedslistens næstformand, Millah Kongsbach, på mødet meddelt hovedbestyrelsen, at hun ønskede at stoppe med øjeblikkelig virkning og melde sig ud af Frihedslisten. Hun begrundede sin udmelding med, at hendes tillid til formanden var forsvundet.

Hovedbestyrelsen i Frihedslisten har siden et årsmøde i september 2022 arbejdet på at blive mere langsigtet i sin aktivisme, som inkluderer anvendelse af den politiske platform fx. ifm. valghandlinger. Frihedslisten arbejder på at gøre sin aktivisme mindre alarmistisk, og dermed mere troværdig for den generelle dansker; og måden at kommunikere på skal kunne nå bedre ud til den brede befolkning.

Frihedslisten, der på mødet i september har ændret tidspunktet for det årlige årsmøde, mødes igen i weekenden d. 22. og 23. april hvor der afholdes årsmøde. Stedet for årsmødet er endnu ikke fastlagt.

Kent Nielsen og Millah Kongsbach har begge i flere år arbejdet utroligt hårdt for at oplyse det danske folk om de farer fra globalistisk hold som truer folket. Kent Nielsen har en fortid i Stram Kurs. Millah Kongsbach har gennem en lang årrække lagt arbejde i partiet De Visionære og kom i 2021 med i Forfatningspartiet inden det blev til Frihedslisten. Hun har været næstformand i hele Frihedslistens levetid indtil nu.

Frihedslistens hovedbestyrelse er kede af at det er kommet til en skillevej, med to så energiske mennesker som Kent og Millah, men håber på godt samarbejde fremover om den fælles sag med Kent og Millah, og i øvrigt med alle andre som arbejder for folkets frihed og folkets rettigheder.

Bedste hilsner

Frihedslistens hovedbestyrelse

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Vi benytter cookies for at optimere og understøtte din oplevelse med vores hjemmeside.