Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Sydjylland

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er gift og mor til 4 børn i alderen 8-18 år. Jeg har selv taget ansvar for deres læring og har hjemmeundervist dem alle fra de kom i den skolepligtige alder. Jeg er uddannet haute couture skrædder i London og har også en BA (Hons) with Honours in Fashion Development for the Fashion Industries fra London. Jeg har de sidste 17 år undervist under folkeoplysningen med undervisning i design, tilskæring og syning. Jeg har arbejdet indenfor modebranchen i London, New York og Paris. I london har jeg yderligere arbejdet indenfor teater og film. Før det arbejdede jeg med rengøring og i butik.

Jeg har været gennem sundhedssystemet i forbindelse med kronisk sygdom, som følge af 2 influenzaer jeg fik og oplevede systemet indefra og hvor lidt hjælp der var at hente. Jeg tog ansvar for mit eget helbred og lykkedes med at helbrede mig selv via kostomlægninger og livsstil.

Jeg har en dyb og inderlig kærlighed til naturen.

Jeg er imod tvang. Min respekt for det enkelte menneske er stor og jeg tror på at alle kan tage ansvar for deres eget liv og beslutninger.

 

Hvad er din motivation for at stille op?
Man hører for ofte nogen sige at ”nogen bør gøre noget”. Vi bør alle gøre noget. Gøre alt det vi kan. Vi er forskellige og kan bidrage med forskellige ting og jeg tror jeg kan bidrage med noget positivt i lokalpolitik.

Jeg har et meget positivt livssyn. Det har jeg ikke altid haft, men har arbejdet mig frem til det gennem livet. Det håber jeg at kunne give videre til andre og på den måde sætte dem fri fra de lænker de giver sig selv.

Under nedlukningen har jeg sammen med min familie afholdt demonstrationer for at bevare kontanter – folkets penge, da jeg kunne se hvilken retning det financielle system var på vej hen. Hvis bankerne får det som de vil, og det plejer de, med statens hjælp, så har danskerne snart ikke muligheden for at råde over deres egne penge, uden bankens accept, overvågning og godkendelse. Det vil jeg gerne kæmpe imod.

Grundlovs Overtrædelserne under den politiske nedlukning, har også motiveret mig og vi har afholdt demonstrationer imod krænkelsen af forsamlingsforbuddet og retten til at arbejde. Jeg er også forkæmper for at opretholde menneskerettighederne.

Jeg har deltaget i så mange demonstrationer for frihed jeg har kunnet under nedlukningen og gjort hvad jeg kunne for at støtte andre frihedskæmpere.

Specielt mink skandalen og den øgede overvågning af fiskerne har motiveret mig til at gå ind i politik. Jeg vil kæmpe for de selvstændige og specielt de industrier som vi lokalt kan takke for at forsyne os med fødevarer.

Jeg kommer selv fra 2 selvstændige forældre. En bilforhandler og en landmand. 2 industrier som er blevet udskældt og mishandlet af staten i deres ønske om at afskaffe privat erhvervsliv og iværksætteri, for drømmen om at opnå et 100% statsstyret monopol, som i andre kommunistiske lande med diktatur.

Som min far sagde:”I de 50 år jeg har været landmand, har jeg følt det som om staten lagde en løkke om halsen på mig og langsomt trak til, indtil jeg gav op og gik på pension og måtte overgive mig til forsørgelse fra det offentlige”. Den årlige bog med regler fra EU og truslerne om bøder hvis man som landmand ikke forstod al lovgivning og regler, til enhver tid, blev ham for stor og uforståelig.

Vores samfund er blevet for kompliceret og for bureaukratisk for den almindelige dansker. Vi har ikke nogen medindflydelse på vores hverdag mere. Vores hverdag bliver dikteret af EU som dikterer vores folketing med medlemmer som ingen erfaring har fra den virkelige verden. Det vil jeg gerne lave om på. Der skal lyttes til folket og deres udfordringer.

 

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg brænder for:

Livskvalitet – Vi skal have menneskeligheden tilbage i politik.

Læring – vi skal have fokus på læring og ikke på skole.

Familien – etik og moral overfor vores nærmeste skal i højsædet igen.

Personlig frihed – Nej til FN’s 17 verdensmål, ja til menneskerettighederne.

Iværksætteri – Vi skal gøre det nemmere at blive iværksætter. Væk med regeltyranni og bøder begrundet i uoverskuelig lovgivning og reglementer.

Naturlighed – Vi skal have stoppet den grønne omstilling, som intet har med klima og miljø at gøre, men derimod er en undskyldning for at beskatte folket yderligere og begrænse individets selvbestemmelse.

Forskellighed – Vi skal have fokus på diversitet, mangfoldighed og forskellighed, ikke ensretning, tvang og straf for at være anderledes end flertallet.

Personligt ansvar – Folket er blevet druknet i skatter og udbyttet står ikke mål med indsatsen. Det er ikke de som betaler skatten som nyder godt af den.

Mindre bureaukrati – Loven skal være så simpel at et barn skal kunne forstå den.

 

Vibeke har lavet en video hvor hun fortæller hvad hun mener om kassetænkning. Se videoen her.

https://youtu.be/D-IG57Mp7Kk

Vibeke har udtalt sig om folkeskolen på et vælgermøde i Sønderborg:

Kontakt:

Vibeke Schou : visc@frihedslisten.dk

Mobil : +45 xx xx xx xx

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/

Besøg Vibeke Schou’s YouTube kanal her.