Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation og Region Hovedstadens regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 50 år og far til en datter på 20 år. Med en faglig baggrund som cand. scient. i human ernæring interesserer jeg mig meget for sundhed, forebyggelse og videnskab.


Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg brænder for sundhed, hvor Regionen jo spiller en central rolle. Jeg vil slå et slag for ægte sundhed med helhed, frihed og evidens. Jeg vil være folkets vagthund i sundhedssystemet, der holder øje med, at frihedsrettigheder ikke bliver krænket af misbrug af sundhed, som desværre har været tilfældet i alt for lang tid nu med coronaen som undskyldning.


Hvad skal folk mere vide om dig?

Jeg har stiftet mit eget politiske parti, Sundhedsliberalt Folkeparti, der har frihed i sundhed som mærkesag. Det er min opfattelse, at den sundhedspolitik, der ikke omfatter frihed (f.eks. coronapas og tvangsvaccinering), slet ikke er sundhed, men snarere det modsatte, en slags sundhedsfascisme, dvs. en sygdom i samfundssystemet. Jeg vil kæmpe lige så meget for retten til at være usund som retten til at være sund, da jeg opfatter frihed som en vigtigere politisk værdi end sundhed.


Kontakt:

Per Brændgaard : mail@perbraendgaard.dk

Mobil : +45 26 25 20 10

Hjemmeside : https://perbraendgaard.dk/