Kandidat til Brøndby Kommunalbestyrelse (og til Region Hovedstadens regionsråd?)

Fortæl lidt kort om dig selv?
F28 år, uddannet pædagog, arbejder på et højtspecialiseret bosted i Brøndby Kommune. Inden corona var jeg under uddannelse og jeg var i Filippinerne da virussen ‘‘brød ud”. Jeg nyder at følge med i fodbold og jeg nyde at dyrke fysisk aktivitet.


Hvad er din motivation for at stille op?
Der er meget få mennesker der gør det der skal gøres, derfor peger pilen på det enkelte

Som pædagog på et højtspecialiseret bosted, føler jeg, at kommunen går mere op i at spare penge, end at gå op i borgerens livskvalitet og pædagogens arbejdsvilkår.
Jeg synes der bliver prioriteret forkert, især når man ser på hvor mange penge der går til invalide test, og arbejdere som skal teste folk med den invalide test – som et eksempel.
Jeg har i ca. 3 måneder prøvet at få svar fra borgmesteren, og Brøndby Kommunes Facebook side, om hvordan man vil sikre sig, at borgerne bliver informeret om, at vaccinen IKKE er godkendt – nu hvor kommunen vælger at reklamere og opfordre til vaccinen – jeg har endnu ikke modtaget svar – det fortæller mig at vi har politikere i kommunen som handler uetisk, og det motivere mig meget til at stille op.
Der skal prioriteres i kernevelfærd før noget som helst andet – velfærden må være 2. prioritet, eller ikke til stede. Og så skal man kunne stå inde for sin politik.


Hvad skal folk mere vide om dig?

Je

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og jeg vil gøre en indsats for at folk har det godt – det er bl.a. også derfor at jeg blev pædagog.
I politik skal folket kende til al information som foregår bag kulisserne:
“The control of information is something the elite always does, particularly in a despotic form of government. Information, knowledge, is power. If you can control information, you can control people”.
-Tom Clancy

Lad folket kontrollere staten – ikke omvendt. Hold derfor intet hemmeligt for folket, og sørg for informationen er sand.
-det er sådan jeg tænker, og det bør folk vide om mig.


Kontakt:

Oliver Mysander : olmy@frihedslisten.dk

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/