Kandidat til Folketingsvalg 2022 – Nordjylland

Michael Kastis - Frihedslisten

Michael Kastis

Fortæl lidt kort om dig selv?
Mit navn er Michael Kastis, 37 år og bosiddende ca 20 km øst for Aalborg.
Jeg bor sammen med min kæreste Natalie og vores 2 hunde Thorkild og Yrsa.
Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende de sidste 14 år, og solgte min virksomhed tilbage i Feb. 2021.

Hvad er din motivation for at stille op?
Min motivation er at vendt hele systemet på hovedet og få startet forfra, vi skal ha et system hvor det er den personlige frihed som kommer i første række – og et system hvor vi har direkte demokrati, dvs. at beslutningerne skal være så lokale som muligt, så hvis f.eks. Aalborg skal ha bygget en 4. limfjordsforbindelse, så skal der stemmes om det i Aalborg kommune og finansieringen skal komme fra de Aalborgensiske skatteydere, på samme måde skal de penge som opkræves i skat i en by , bliver i den pågældende by.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg tror på at det bedste samfund skabes , hvis det enkelte individ har sin fulde frihed til at udfolde sig, jo mindre love og regler, jo bedre. Staten skal agere dommer og sørge før at vi alle har de samme rettigheder og spillereglerne er fair. Hvad en lønning, pris på et produkt eller en serviceydelse skal være, og for den sags skyld prisen på penge (renten) skal alene findes i markedet og ikke af et centralt styre!

Kommer jeg nogensinde i Folketinget, så skal jeg ikke ha en krone for det. Jeg stiller op af en grund og det er, at jeg vil være med til at gøre Danmark til et bedre sted – ikke fordi jeg vil være politiker. Jeg tror på at det bedste system bygges, hvis magten ligger hos dem som egentligt ikke vil ha den, men som brænder for at give magten til sit folk!

Min største kompetence er min økonomiske viden, som jeg har nørdet med de sidste 12 år og kan her bringe noget helt nyt til bordet, for ikke én ud af 1000 aner hvordan vores pengesystem egentligt hænger sammen. Det er på tide at alle får dette af vide.

Kontakt:

Michael Kastis : mika@frihedslisten.dk

Mobil : +45 21 40 15 63

Hjemmeside : frihedslisten.dk

 

Vi har virkelig brug for din vælgererklæring for at kunne gøre en forskel.

Du kan både blive gratis og betalende medlem. Bliv gratis medlem her.

Læs mere om vores vision, misiion og fremgangsmåde her.