Kandidat til Esbjergs Byråd og Region Syddanmarks regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 58 år, gift, har to drenge hhv. på 21 og 15 og bor i Esbjerg. Jeg er uddannet kontorassistent. Jeg er en humanist og har hjertet på det rigtigte sted. Jeg tillader ikke at nogen bestemmer, påvirker eller kontaminerer min frihed, min sunde fornuft, min sjæl og min krop uden min tilladelse. Jeg er ikke bange for nogen eller noget.

Hvad er din motivation for at stille op?
Min motivation for at engagere mig i lokalpolitik er Politiets magtmisbrug i Esbjerg. I marts og maj måned i år skete der tre meget alvorlige sager.

Den 26. marts 2021 anvendte politibetjente grov magtmisbrug i sit arbejde mod borgeren, hvor den episode endte tragisk for en 29-årig sund og rask Polsk chauffør. Han var kommet til Danmark for at arbejde, men han blev sendt tilbage til sit hjemland, til sin mor og familie i en kiste.

Om de to andre sager er der blevet skrevet om i Ugeavisen Esbjerg, uge 20 – 19. maj 2021, og uge 21 – 26. maj 2021 hvor lokale politibetjente igen anvendte grov magtmisbrug mod borgere. Alle tre sager endte hos De Uafhængige Politiklagemyndighed.

Jeg har prøvet pr. e-mail at kontakte Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen for at høre hans mening om de tre meget alvorlig sager. Jeg har fået svar fra hans sekretær, hvor de står at, citat: “borgmesteren ikke har kompetence til at behandle klager over politiet”.

En anden årsag til at jeg engagerer mig i lokal politik er video overvågningsterror ved Stengårdsvej hvor vi har 148 synlige videoovervågningskameraer og en nærpolitistation. Hvor mange små usynlige video- overvågningskameraer der måske også findes – det er en godt spørgsmål? Vi mangler bare et hegn omkring Stengårdsvej, så er vi i et fængsel.

Tredje årsag, er det hysteri og den enorme manipulation vi oplever fra Regeringen, Medierne og Sundhedsministeriet vedr. PLANDEMIEN.

Vi befindes nu i et diktatur, hvor en gruppe mennesker bestemmer over vores skæbner, og afskaffer vores frihed, som skulle være garanteret os med Grundloven.

§ 71 Stk. 1. Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

Vi er desværre vidner af en enorm censur i medierne, hvor man ikke hører andre meninger. Hvis der kommer nogle objektive analyser og meninger gennem de alternative medier bliver de censureret og stigmatiseret. Er det ikke godt tegn på en DIKTATUR, at der kun er en relevant en mening – den mening der kommer fra Regeringen og de statsstyrede medier.

Det handler om en PLANDEMI – en politisk beslutning.

Skam for Danmark.

Se ovenstående billede. Et billede siger mere end en tusind ord.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Jeg er en optimist, og for mig er et glas altid halvt fyldt, aldrig halvt tom. 

Mahatma Gandhi sagde engang:

“Selvom du er et mindretal, er sandhed stadig sand.”


Kontakt:

Emir Cehobasic : emce@frihedslisten.dk

Mobil : +45 60 89 71 73

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/