Kandidat til Ikast-Brande Byråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er 50 år, gift og mor til 5 dejlige store børn + 2 stedbørn. Jeg bor i villa i Brande, hvor jeg også er trofast i den lokale kirke. Pt. læser jeg til special pædagog, da jeg har hjerte for udsatte unge mfl. Tidligere har jeg læst Teologi på KU, samt 3K på Diakonissestiftelsen KBH. I Foråret 2021 måtte vi lukke et havecenter med Cafe`i Brande, Dette gjorde, at jeg måtte omstille mig til nye tider med efteruddannelse.

Hvad er din motivation for at stille op?
Motiverne for at stille op til kommunalvalget er mange, da vi virkelig trænger til nye kræfter i kommunen efter Coronanedlukninger mm. I det daglige ser vi på 2 byer med stor virksomhedsvækst og omstillinger. For den enkelte borger er der mangel på tiltag fra kommunens side. Der f.eks. mangel på virkelig mange aktiviteter, især i Brande. Der er mangel på Borgerservice kontor, politi, skole fritids tiltag, klubber og alle aftenskoleaktiviteter er flyttet til Ikast. Vi mangler borgerhus og hjælp til nye selvstændige. Der er også for få transportmuligheder i mellem Ikast & Brande. Der er alt for mange nedlagte ruter, især morgen og aften og især ældre har svært ved at komme rundt. Man burde iværksætte et sted for den samlede lokale kunst i byerne, således at de lokale kunne give ud af deres kreative viden og kunnen.
(Eventuelt også en café hvor deres kunst kunne sælges fra.)

Hvad skal folk mere vide om dig?
Hvis din stemme skulle gå til mig eller Liste Æ (Frihedslisten i Ikast-Brande Kommune), så ville jeg ganske enkelt, bruge meget tid på, at lytte til de enkelte borgere i kommunen. Jeg vil stille kritiske spørgsmål til de tiltag som kun gavner borgerne minimalt og sætte gang i nye tiltag, som kan være til gavn og glæde for alle borgere i kommunen. Der skal sættes stor fokus på borgerens egen RET til at VÆLGE og FRIHEDEN til at tale frit.

Hvis din stemme går til “Frihedlisten” Eller mig, vil vi tale meget, for vores fælles FRIHED. Det demokratiske valg og folkestyre. Vi siger nej til MAGTMISBRUG og LOVBRUD, og ja til FRIHED ved YTRING og demokrati og glæden ved fællesskabet, ikke eksklusion. 
Rigtig godt valg til Alle.

De bedste hilsner
Elisabeth Victoria Muhlig. (Frihedslisten.) Æ.


Kontakt:

Elisabeth Victoria Muhlig : elmu@frihedslisten.dk

Mobil : +45 xx xx xx xx

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/