Kandidat til Slagelse Kommune og Region Sjællands regionsråd

Fortæl lidt kort om dig selv?
Jeg er en kvinde på 53 år, mor til 3 voksne piger og mormor til 4 snart 5 børnebørn. Jeg har let til latter og nemt ved at tale med andre.
I mit daglige virke svinger jeg dirigent stokken og leder sangen der hvor jeg er ansat som Organist. Jeg elsker mit job. Der ud over bruger jeg meget tid, energi og kræfter på “Retsikkerhed” for familier og følger med på job centeret ofre. Jeg har siden, jeg selv var ganske ung slået et slag alle de svage i samfundet, for i mine øjne er uligheden blevet alt for stor.

Hvad er din motivation for at stille op?
Jeg ønsker at være med til at kæmpe for, at alle bliver behandlet ens og med værdighed, og ikke efter hvor lang ens skole uddannelse er og hvor mange penge der betales til skatte far. Jeg græmmes over den groteske behandling vores arbejdsløse udsættes for, som gratis arbejdskraft bliver de er taget til fange i et system hvor de fastholdes i fattigdom, samt de bliver prøve kaniner på hvor meget et mennesker kan holde til, ligesom alle de forældre der uretfærdig får stjålet deres barn/børn af staten, af falske underretninger fra nabo, læge, sundsrets personale. Forældrene efterlades som de syge på Kontanthjælp i et limbo, hvor de blot kan sidde som en flue i et syltetøjeglas og kigge ud. Sagsbehandlere der opfører sig som diktatorer, og det virker utrolig menneskefjennsk på mig, hvad de udsætter deres medborgere for, og det er så nu den nye normal. Systemet gør hvad de kan for, at fratage borgerne i disse 2 grupper deres værd som mennesker, for de bliver savet over på midten og smidt på menneske skraldepladsen, med en seddel på ryggen, samfundet har ikke brug for jer! Byråd der vender det blinde øje til, og alle med deres fine tidler, er mere interesseret i deres indkomst end at loven bliver overholdt. Nu er tiden moden til at jeg deltager politisk, for jeg vil så gerne være med til at rydde op i Slagelse kommune, efter de sidste år i børne/ unge centeret blev gennem travlet af tarsk force, og der dukkede en masse kritik punkter op, fordi retsikkerheden sørme ikke blev overholdt.

Hvad skal folk mere vide om dig?
Min mellemste datter og min kæreste har været trukket igennem jobcenter systemet, mens jeg sad ved siden af, og kun kunne se på de blev mishandlet, og mit ældste barnebarn, søn af min mellemste datter, blev fjernet uretsmæssigt fra hans mor 6 uger gammel, der startede min kamp mod systemet.
Med venlig hilsen


Kontakt:

Dorte E. Jensen : doje@frihedslisten.dk

Mobil : +45 42 66 86 38

Hjemmeside : https://frihedslisten.dk/